Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Jó napot mindenkinek.clostridi...

Jó napot mindenkinek.clostridium difficile fertőzést kaptam mandula műtét után.lenne egy pár kérdésem?

Figyelt kérdés

Május 19. volt a műtét,és be lázasodtam. Majd kaptam antibiutikumot.Egyből sárgás lett a székletem. Nem is sejtettem hogy baj lehet, a gyógyszere fogtam. Majd be szedtem meg 8 napi kúrát. És meg jelent a nyálkás hasmenés, amely társult szédülésel, gyengeségel. Doki írt ki hasfogot (lopediumot) még a széklet tan nem jött meg addig szedtem 5 napig. Igazolódott a vírus, majd kaptam Kliont,ami nem hatott, majd fertőző osztályra kerültem.ott kaptam vancomycint, az se volt az igazi bár hasmenést meg, meg fogta. Vissza mentem dokihoz kaptam difflicirt ami ell állította a hasmenést. Az lenne a kérdésem difflicirt be fejezése után is,(4 napja fejeztem be) minden nap más a közérzetem, szédülök, görcsölök.

Ami nagyon zavar hogy sárgás a székletem. Az lenne a kérdés kinek mi a tapasztalata ezzel a vírussal kapcsolatosan?

Pro Grastrot szedem midnen reggel èhgyomora. Napi 3 L vizet iszok

Abonet kenyeret eszek ,pirítost, zsirmentesen sülve csirke mell és sertés szelet rizsel. Alma kombót kicsit cukrozva, banán ,és puffasztot rizst. Napi 8x eszek figyelve hogy ne egyen magam túl.2honapja vagyok így.

Úgy érzem hogy hiába tartom a diétát nem akar jönni a javulás.

Valaki valami jó tanács? Létezik valami bél Flóra serkentő eljárás? Mire kell figyeljék majd gyógyulás után?

25 éves vagyok, sose voltam ilyen tartósan beteg.ugy érzem szinte már kezdek meg bolodulni.

Köszönöm a válaszokat, elnézést ha lesz benne helyesírási hiba.

2022. júl. 14. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kövesd az orvos utasításait. Sajnos idő kell, amíg regenerálódsz. A normál bélflóra 1-1,5kg, ennek nálad szinte a nulláról kell újraépülnie, a Progastro por tasakja meg 3g. [link]
2022. júl. 14. 20:55
 2/3 anonim ***** válasza:
13%
Már este van...
2022. júl. 14. 22:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
#2: A kérdező 4 napja hagyta abba az utolsó antibiotikum-kúrát. Az "idő" alatt nem perceket vagy órákat értettem, hanem inkább heteket-hónapokat. A Progastro saját leírása szerint min. 2-3 hónapig szedendő.
2022. júl. 14. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!