Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Refluxra mit szedtek?

Refluxra mit szedtek?

Figyelt kérdés
Erős a sejtésem hogy refluxom van,iszom a salvus vizet utana is jön a büfi.Szeptemberig nincs házi orvos addig milyen gyógyszerrel próbálkozzak szerintetek?Nem akarom hogy addig kinyírja a gyomrom teljesen.Reggel már a citromos víz is visszajött.
2022. júl. 11. 09:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát minek iszol citromos vizet, ha így is sok a savad?

A háziorvosnak helyettese kell, hogy legyen. Quamatel mini recept nélkül, az 10 mg-os, nekem jó ideig elég volt, aztán duplázni kellett 20 mg-ra, de azt már receptre, mert az úgy jóval olcsóbb. Este 1 tabletta, de ha nem elég, akkor 2, csak úgy drága lesz. Rosszullétre, gyomorégésre Rennie.

2022. júl. 11. 09:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A reflux az, hogy a nyelőcsőbe jut a gyomorsav és azt marja. A gyomrod így nincs veszélyben. Szerintem a Salvus víz jó lesz addig, én évekig éltem rajta gyógyszer nélkül.
2022. júl. 11. 09:40
 3/6 A kérdező kommentje:

Vetten quamatelt.Köszönöm.

Igen a helyettes egy 84éves doki....aki a multkor engem vizsgált mikor a gyerekről beszéltem neki.(kis falu nincs orvos)

2022. júl. 11. 10:05
 4/6 anonim ***** válasza:
A doki nekem is a Quamatel mini 10 mg-ost ajánlotta, vény nélküli, még nem próbáltam de dicsérik
2022. júl. 11. 12:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát bevettem,a savas érzet elmúlt de reggeltől émelygek.
2022. júl. 11. 13:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem a quamateltől émelyegsz, hanem még az előzménytől.

Kerüld a paradicsomot, paprikát, citromot, narancsot, ecetet, meggyet, zsírt, étcsokit, kakaót, kávét, feketeteát, szénsavas üdítőket, hagymát, fokhagymát. Lefekvés előtt 3 órával egyél utoljára.

2022. júl. 11. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!