Ha adott emberekkel alszom, folyton felriadok, egyaltalán nem tudok aludni. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Kb 6-8 hónapja tapasztalom(azelőtt kevesebb ottalvós buliba mentem el, ennek lesz jelentősége), és egyébként tudni kell rólam, hogy jól alszom, soha semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Eddig már 5-6 alkalommal is megtörtént, hogy amikor elmegyünk aludni, és egy lánnyal alszom aki közel áll hozzám, vagy a barátnőmmel, képtelen vagyok elaludni. Amikor épp elaludnék,egyszerűen felriadok, és ezzel egyidőben fel is nyögök(nem tudom, hogy ennek van-e jelentősége). És ez folytatódik az éjszaka folyamán, nem tudok aludni egy percet sem. Viszont ahogy mondtam, csak lányoknál jelentkezett ez eddig, ha egy haverom mellé lefekszem, minden gond nélkül el tudok aludni. Ezek alapján (lehet hogy teljesen hibásan) én arra következtetnék hogy tudat alatt féltem őket és ezért "őrködök", de ez csak egy tipp.2022. júl. 11. 00:06
1/4 anonim válasza:
Tippelem hogy fiatal fiú vagy… Ennek fényében azt mondanám hogy talán zavarba vagy a lányok közelségétől.
Próbálj rájönni hogy miért lehet ez? Véletlenűl hozzájuk érsz? Horkolás? Talán merevedés ébredésnél? …
2/4 anonim válasza:
Őrködés helyett inkább csak ideges vagy, szorongasz. Új helyen aludni eleve nehezebb. Új helyen új emberrel bőven. Vagy nem bízol meg bennük, vagy félsz a helyzettől, zavarban vagy
3/4 anonim válasza:
Én se tudnék aludni egy jó csaj mellett, ha ez a program a dugás helyett.
4/4 A kérdező kommentje:
#1 és #2 lehet hogy igazatok van :D (#1 amúgy egyik sem áll fent azok közül akit felsoroltál. Ha átölelem barátnőmet alvás közben, akkor is ugyanaz van, mint amikor csak mellette fekszem)Csak furcsa mert ezt úgy látszik nem érzékelem tudatosan, csak mélyen bennem van. Maximum előtte beveszek valamit ami segít az elalvásban. Egyébkent 17 vagyok, szóval nem mondanám magamat annyira fiatalnak, de persze idős sem vagyok.
2022. júl. 12. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!