Három éve pszichés beteg nek tartanak. Kihez forduljak?
Figyelt kérdés
Három éve elkaptam valamit. Az orvosokkal eddig nem jártam sikerrel. Amióta ez van 23 éves helyett 70 évesnek érzem magam. A székletem folyton tele van ilyen fehér nyálkával. Gomba telep nek tűnik.Tele vagyok pattanással, a bőröm alatt csomók nőnek. Orvostól orvoshoz futottam de psziches beteg nek tartottak. fél évig együtt voltam egy nővel és neki is kezdtek előjönni ezek a tünetek. Amellett, hogy a székletemben látom a tüneteket néha a spermám és teljesen eltérő állagú van hogy picit barnás ami szerintem a gyulladásra utalhat. Legutóbbi próbálkozásaim ellenére nagyon megalázónak tartom az orvosokkal való konzultációt. Nem a megoldást keresem hanem az utat hogy milyen irányban tudnék elindulni nagyon jó lenne évek után végre kijózanodni. Fura hogy az elmúlt három évem teljesen más aspektusból mutatja a létezést. Hozzá kell tennem igazuk van az orvosoknak mert a pszichés része sem hülyeség csak azt nem értik hogy ebből fakad. Higyjetek el annyira szokatlan volt elsőre ez a furcsa beteg érzés, hogy hónapokig hipochonder lettem és minden bajom is volt. És senkivel sem tudok úgy összejönni, hogy fertőző vagyok. Illetve a dolgomban is azóta vagyok biztosabb amióta sajnos sikerült a pszichés betegségem nemi úton átadni valakinek.Köszönöm szépen2022. júl. 5. 02:22
1/3 A kérdező kommentje:
+ Amit még elfelejtettem mondani, sikeresen elkaptam a korona vírust is. Ez idő alatt a tüneteim sokkal erőteljesebben jöttek értem ez alatt a váladékozás, általános rosszullétek stb. stb... Szóval éreztem, hogy ahogy legyengít ez a szarság egyre jobban erősödik. És ez látványosan így volt. hogy mondjam el az orvosnak hogy végre pszi és betegnek tartson? Gasztroenterológia kilőve ott minden oké s volt. Széklet tenyésztésen amikor általánosan nézték a dolgokat ott is minden rendben volt. Legelőször pedig azt hittem, hogy bélférges vagyok mert ezek a telepek amiket gomba telep ek nek nézek nagyon féregszerűek voltak.
2022. júl. 5. 02:26
2/3 A kérdező kommentje:
vegre ne psziches betegnek tartson hanem ki is tudjon gyogyitani ebbol a jelenleg 3 eves korsagbol?
2022. júl. 5. 02:27
3/3 anonim válasza:
Mi előzte meg ezt a betegséget? Külföldi út, partnercsere, közös tűhasználat, volt-e előtte valami más betegséged, akár megfázás, gyomorrontás. Mire lettél eddig kivizsgálva, vannak-e vérképi eltéréseid, szedtél-e valamilyen gyógyszert? Urológusnál voltál, STD szűrés volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!