Egy hete tart nálam a hasmenes de más panaszom nincsen. A háziorvos proboatikumot normaflore T és szentablettat írt fel. Szentabletta majd nem elfogyott semmit nem használt helyette tegnap el kezdtem smecta port. Valakinél volt már ilyen?
Figyelt kérdés
2022. júl. 3. 09:57
11/18 anonim válasza:
A Normixot nem helyettesíti a Smecta, mert a Normix antibiotikum. Ha nem tartod be az orvos utasításait, sose fogsz meggyógyulni.
12/18 anonim válasza:
Igen. Ne egyél semmit.
A vizes hasmenés fertőzésnél van. Lázad nem volt?
13/18 anonim válasza:
Nem hiszed mert 33 éves vagy??? Ez korfüggő!? 🤷♀️
14/18 A kérdező kommentje:
Nincsen lázam
2022. júl. 3. 12:24
15/18 anonim válasza:
Széklettenyésztést, laborvizsgálatot kellene csináltatnod.
Ahogy mások is írták, lehet valamilyen élelmiszerben lévő anyagra való intolerancia is.
16/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lehet ez
2022. júl. 3. 12:35
17/18 anonim válasza:
Hasmenésre: fél evőkanál kristálycukorra önteni kell egy pici ecetet, hogy éppen átnedvesedjen tőle a cukor és azt szépen elszopogatni.
18/18 anonim válasza:
Szia kérdező!
Mi lett veled, jobban lettél? Mi segített végül?
Nekem hétvége óta vacakol a hasam, de ilyen hol jobb, hol rosszabb. Tegnap már pl valamennyire összeállt, én hülye mertem enni jobban és mára ment megint..
Most betartom a hármas tanácsát, hogy napokig rizs-krumpli-keksz diéta és sok folyadék. Nekem amúgy nincs mellé se hőemelkedés, se semmi hála égnek maradjon is így. Nem tudom neked volt-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!