Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Egy hete tart nálam a hasmenes...

Egy hete tart nálam a hasmenes de más panaszom nincsen. A háziorvos proboatikumot normaflore T és szentablettat írt fel. Szentabletta majd nem elfogyott semmit nem használt helyette tegnap el kezdtem smecta port. Valakinél volt már ilyen?

Figyelt kérdés

2022. júl. 3. 09:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A Normixot nem helyettesíti a Smecta, mert a Normix antibiotikum. Ha nem tartod be az orvos utasításait, sose fogsz meggyógyulni.
2022. júl. 3. 10:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Ne egyél semmit.

A vizes hasmenés fertőzésnél van. Lázad nem volt?

2022. júl. 3. 10:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem hiszed mert 33 éves vagy??? Ez korfüggő!? 🤷‍♀️
2022. júl. 3. 10:59
 14/18 A kérdező kommentje:
Nincsen lázam
2022. júl. 3. 12:24
 15/18 anonim ***** válasza:

Széklettenyésztést, laborvizsgálatot kellene csináltatnod.

Ahogy mások is írták, lehet valamilyen élelmiszerben lévő anyagra való intolerancia is.

2022. júl. 3. 12:31
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lehet ez
2022. júl. 3. 12:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Hasmenésre: fél evőkanál kristálycukorra önteni kell egy pici ecetet, hogy éppen átnedvesedjen tőle a cukor és azt szépen elszopogatni.
2022. aug. 14. 09:53
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Mi lett veled, jobban lettél? Mi segített végül?

Nekem hétvége óta vacakol a hasam, de ilyen hol jobb, hol rosszabb. Tegnap már pl valamennyire összeállt, én hülye mertem enni jobban és mára ment megint..

Most betartom a hármas tanácsát, hogy napokig rizs-krumpli-keksz diéta és sok folyadék. Nekem amúgy nincs mellé se hőemelkedés, se semmi hála égnek maradjon is így. Nem tudom neked volt-e.

2022. nov. 8. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!