Körömgombával a bórgyógyász mit kezd azon kívül hogy felír/javasol egy gombaellenes ecsetelőt? Mert azt magam is meg tudom tenni a patikában megvenni
2 éve kenegetem a körmöm kitonail és tsaival. a helyzet nem javult rosszabb lett mint két éve.
Ha elmegyek bőrgyogyóhoz az mit mond majd erre? felír egy ikszedik flakon kitonailt?
"a teafa olajjal ecsetelgetés vált be :)"
Azzal is kezelem párhuzamosan semmi hatás.
Szia,
ami sok ismerősömnél bevált:
1. Forrázzál le kb. 5 nagyobb diófa levelet (aminek semmi hibája, nem barnultak a szélei és semmilyen barna foltosodás nincs rajta) majd várd meg amíg annyira kihűl, hogy lábat tudsz áztatni benne és a diófa levelekkel dörzsöld át a körmeidet többször, majd csak akkor vedd ki a lábad ebből a vízből mikor már kihűlt.
Ezt naponta 2x vagy többször csináld.
Makacs gombásodás is megszüntethető ezzel a módszerrel 2 hét alatt.
2. Csinálj diófa-levél olajat.
Szedjél egészséges leveleket kb. 15-18 db.-ot majd ezeket tedd bele egy műanyag edénybe (fém nem jó!) és öntsd fel egy teljes flakon étolajjal (a legjobb a repce de az drága, megfelel a sima napraforgó olaj is), majd jól keverd össze fakanállal és orvosi gézzel fedd le.
Ezt a keveréket hetente egyszer rázd fel vagy keverd meg majd 3 hét után szűrd le az így kapott zöld színű olajat egy sötét üvegbe.
Ezzel kenegesd a körmeidet kb. 10 napig naponta többször.
Garantált a siker...nem kellenek kemikáliák, mindenféle gyógyszerek, azok legfőképp csak ártanak a belső szerveidnek!
"Makacs gombásodás is megszüntethető ezzel a módszerrel 2 hét alatt."
Ez a két hét azért csont kamu mert pusztán a szintén teljes körmöt érintő gombás fertőzés LENÖVÉSI ideje alsó hangon is fél év.
vagyis kenhetem én a körmömet akármivel a már érintett fertőzött elszíneződött köröm mire lenő, az magában hónapok
Próbáltad már az általam leírt módszerrel?
Na ugye...akkor semmi tapasztalatod nincs benne!
De bőszen véleményezel csak, hogy Te is hozzászólj valamit...
6: Na, erre jó a bőrgyógyász. A sok "csodaszer" és recept nélküli cucc helyett felír olyat, amiben tényleg van normális mennyiségben hatóanyag.
Ha már ilyen régóta szenvedsz, akkor érdemes elmenni.
"Próbáltad már az általam leírt módszerrel?"
Azt te be nem meséled nekem hogy a körömágytól MÁR ELVÁLT köröm újra összenő a körömággyal lévén ha elvált a körömágytól akkor az egy halott szarus képlet, és semmi sem lehel többé életet belé.
egy megoldás: megvárni míg lenő. És egy lábköröm lenövési ideje 9 hónap is lehet.
De javítsd
Én nem mesélek, tényeket írtam, nem kötelező egyet értened, nekem meg nem kötelező TÉGED meggyőznöm.
Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!