Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » AML (leukémia) kezelés nélkül...

AML (leukémia) kezelés nélkül milyen gyors lefolyású?

Figyelt kérdés
2022. jún. 27. 12:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Akár 2 hét,max 2 hónap.

( 7 éve hematon dolgozó nővér vagyok).

2022. jún. 27. 12:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Lehet tünetszegény szinte a végéig? (Fájdalom mentes?) Köszönöm szépen!
2022. jún. 27. 12:50
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Lehet,de végül csúnya szokott lenni. Vagy elvérzik a trombocytahiány miatt ( tüdő pl.) Vagy egy banálisnak induló fertőzés átmegy szeptikus sokkba mert nincs fehérvérsejt,gatya az immunrendszer. Időben elkapva viszont ma már jobban gyógyítható,főleg ha eljut a transzplantig. Ki a beteg és miért nem akar kezelést?
2022. jún. 27. 12:54
 4/10 A kérdező kommentje:

Sokat olvastam róla és nem úgy látom hogy annyira gyógyító lenne, 20-30% maximum

Rettenetes az út és legtöbben belehalnak hosszabb rövidebb szenvedés után.

2022. jún. 27. 13:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van. De ha meg sem próbálja az ember,akkor viszont 100% a halál. Nehéz és kínkeserves,igen. Van kiért élni? Van miért élni? Ha igen,mindenképp meg kell próbálni. Sok fiatalt láttam kijönni belőle, sokuk már túl van az 5 éves túlélésen. Követem őket a közösségi oldalon és boldogan látom,hogy élnek.
2022. jún. 27. 13:22
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Azért arra még kíváncsi vagyok, hogy ha kórházba kerül valaki mert mondjuk egyszer rosszul lesz valami miatt, tudják csillapítani a fájdalmát amíg elmegy, vagy ez hiú remény?

2022. jún. 27. 13:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Kórháza válogatja. Dolgoztam pesti klinikán,most meg egy szabolcsi kórházban. Pesten ritkán ugyan,de adtak morfint. Ahol most vagyok,nem adnak..a dokik félnek tőle sajnos. De felettünk pl.az onkológián simán adnak. Pedig sokszor kérleljük az orvost,hogy hadd adjunk. Sajnos legtöbbször már a tapasz is kevés így szenvednek..

Látom,hogy a kemó kicsinálja az embert,de én jelen helyzetemben inkább bevállalnám a talán életben maradok helyzetet a biztos halállal szemben. Ezt érdemes átgondolni,de minél hamarabb,mert napokon múlhat a kezelés sikere.

2022. jún. 27. 21:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
7. Nem is tudom szavakba önteni, hogy mennyire kedves és emberséges vagy. Örülök, hogy vannak még ilyen nővérek. Maradj ilyen :)
2022. szept. 16. 14:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

8

Köszönöm szépen. Anyukám jövőre 40 évet zár nővérként,még mindig ilyen. :)

Én is szeretnék hasonlóan,legalább addig egy kis örömöt vinni a betegek életébe a gyógyítás mellett. :)

2022. szept. 16. 14:28
 10/10 anonim ***** válasza:
❤️
2022. szept. 16. 15:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!