Ez milyen súlyos bőrprobléma lehet, mi lehet ez? Sokára kaptam SZTK-ra indőpontot, érdemes magánba elmennem esetleg sürgősen?
Figyelt kérdés
Van valahol esetleg olyan képi adatbázis ahol bőrbetegségeket, kinövéseket, anyajegyeket, rákos elváltozásokat stb. lehet böngészni, hogy mihez hasonlíthat?
2022. jún. 27. 12:06
1/5 anonim válasza:
Humán papilóma vírusos szemölcsnek tűnik nekem, nem veszélyes, szóval ne aggódj, nem kell ezért magánba menni, csak ha nagyon szeretnél. Nekem az álamon volt hasonló, de leszáradt és leesett. De te ne várd meg ezt, nekem is el kellett volna mennem bőrgyógyászhoz vele.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. És ez hogyan terjed?
2022. jún. 27. 15:45
3/5 anonim válasza:
Bőr-bőr kontakttal, akár közösen használt tárgyakkal pl. törölköző, vagy bőr-nyálkahártya kontakt, tehát szexuális úton is el lehet kapni,de akkor valószínűleg nemi szerven jelenik meg.
4/5 A kérdező kommentje:
És mit lehet tenni, ha jól tudom rákot is okozhat hosszú távon, vagy milyen esetben?
2022. jún. 30. 13:27
5/5 A kérdező kommentje:
Gyerekekre is átadhatom?
2022. jún. 30. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!