Mitcsináljak hogy elmúljon a mandulagyulladás?
3 hete kezdődött hogy fájogatott a torkom ha nyelek és minden nap előjött de már annyira durva hogy legszivesebben kitépném a mandulám mert olyan nehéz nyelni.. és minden nyelésnél már bekönnyezek konkrétan annyira fáj mintha egy kést nyelnék le + a fülemet is átszurnák vele.
Ittam rengetek langyos mézes gyógyteát szedtem fájdalomcsillapítót kipróbáltam rá az alkoholt öblögettem is vele meg a legerősebb szájvízzel is de semmi.. már inkább megszünnék minthogy ez legyen tovább.
Mit tegyek hogy elmúljon a fájdalom?
Háziorvos!
Nekem azt mondta, hogy felteszi a felhőbe az antibiotikumot,de csak akkor valtsam ki ha gyennyes lesz.
Most nem lett viszont a fájdalmat már én sem bírtam. Szeptember óta folyamatosan probléma van a mandulammal. 1 hétig jó, 3 hétig fáj.
Éjszakánként nem aludtam aztán már annyira elegem volt, hogy utolsó lehetőségként bevettem a 3 éves kisfiam gyógyszereit. És kb 10 perc múlva csillapodott a fájdalom. El is aludtam. Másnap reggel már nem fájt élesen a fülem, se a torkom, se a mandulám. Olyan kellemes meglepetés volt, hogy leírni nem tudom.
Sinupret cseppek és sinupret szirup. (a gyereknek felírt adagot vettem csak be)
Vény nélkül kapható. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!