Sulyos foku alvasi apnoeval diagnosztizaltak. Barmi tapasztalat a cpap terápiárol?
Sajnos fel eve nagyon leromlott az eletminosegem. Az allando faradekonysag meg kilavatlansag miatt nem tudtam a munkamat ellatni, kirugtak, megromlott a parkapcsolatom, gyokorlatilag az alvason kivul semmi nem erdekel. De egyebkent tok mindegy mennyit alszok, mert egy 16-18 oras alvas utan is olyan vagyok mint a mosott sz*r.
Alvascentrumban most derult ki a betegsegem, jovoheten megyek legsinterapia beallitasra.
Annyit szeretnek tudni, hogy varhato e a folyamatos hasznalat mellett eletminoseg javulas, meg mennyire szokhato meg h egy maszkban kell aludni, mennyire kenyelmetlen a hasznalata.
Koszonom.
Alváscentrumban bent kell tölteni egy éjszakát mindenféle drótokkal, érzékelőkkel, ami fura, de fájdalommentes. :)
Ha mások elmondása szerint nem egyszerűen csak horkolsz, hanem időnként hosszú másodpercekig nem is veszel levegőt, akkor vizsgáltasd ki magad te is!
En maganuton voltam a somnocenterben, allami intezmenybe nem teszem be a labam, még annak ellere sem, hogy nem vet fel a penz. Vegulis nekem "csak" hypopne van, viszont abbol nagyon sok (orankent 27.2) es az oxigen szaturaciom is csak 80-85 kozott volt.
Ami viszon furcsa h nem horkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!