Lehetséges, hogy egy majomhimlős nőt láttam ma a metrón?
Budapestre utaztam, intéztem a napi teendőimet. Visszafelé felszálltam a metróra, és helyet foglaltam. Eddig ebben nincs semmi meglepő.
Velem szemben egy nő ült, mellette a gyerekével. Köhintett egyet, felé néztem. Majd megláttam a nő karját… és tele volt feltűnő, kidudorodó kiütésekkel. Pár héttel ezelőtt olvastam a majomhimlő tüneteiről, és kísértetiesen hasonlított a képekre, amiket láttam róla! 😱🤯
Ahogy ezt realizáltam, természetesen azonnal felpattantam, és kerestem egy jóval távolabbi helyet.
Nagyon sokat képzelek bele, vagy tényleg elképzelhető, hogy ma velem szemben, másfél méterre egy majomhimlős fertőzött tartózkodott?
Van olyan betegség, ami esetleg hasonló tüneteket provokál? Ugye ettől még nem fertőződhettem meg? Ki tudja, mennyi mindent érinthette meg!
Nagyon félek, stresszelek, mert nem csak nekem, de az összes családtagomnak is van krónikus betegsége.
#10-es vagyok. Helyesbítek, mert gondolom ettől a mondatomtól is beparázol.
"Ezután mondanom kell, hogy a majomhimlő sem a régi megszokott?"
Nyilván hozzányúltak, mert a majomhimlőnek 2 típusa ismert, abból egyik sem képes ilyen szintű terjedésre. Viszont nagyon, de nagyon fontos, hogy ne a mesterséges vírusoktól félj, hanem vedd észre, hogy mi folyik a világban és küzdj ellene, amíg egyáltalán lehet. A mesterséges vírusok egyelőre csak manipulációk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!