Nem tud pisilni a párom (fiatal férfi), ez prosztata lehet?
Figyelt kérdés
Párom (27F) nem tud pisilni. Utoljára délelőtt volt. Azt mondja, hogy van inger, de elakad a pisi, mielőtt kijönne.
Megpróbál még wc-re menni, de ha nem megy, akkor természetesen elmegy az ügyeletre. De mi lehet ez? Prosztata? Pszichés? Hisz derült égből villámcsapás módra jött ez neki, semmi baja sem volt ezzel eddig.
2022. jún. 10. 17:56
11/18 anonim válasza:
10, de értetted a poént? Az volt a poén hogy a pasi azért nem tudott pisilni mert beakadt a cipzárja a csaj meg azt hitte azért nem tud pisilni, mert nem jön az inger és segíteni akart a pasijának de helyette bepisiltette.
12/18 anonim válasza:
Így hogy már érted a poént, vicces?
13/18 A kérdező kommentje:
Úristen, értettem, csak szerintem nem vicces.
2022. jún. 15. 20:05
14/18 anonim válasza:
Kár! Pedig ezt ên találtam ki! Mitől lehetne vicces? Mi volt benne az, ami sok vagy kevés volt?
15/18 anonim válasza:
Én viccesnek találtam, de azt még viccesebnek amit kerdezgetsz tőle xd
16/18 A kérdező kommentje:
Trollkodásból jeles!
Itt az ideje fellőni a pizsit!😱😃
2022. jún. 15. 21:13
18/18 anonim válasza:
Fel van fázva? Tehát prosztata... és részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!