Szerintetek üzemorvsi alkalmasági vizsgálaton el kell titkolni betegsegeimet?
Figyelt kérdés
2022. jún. 8. 18:23
1/23 anonim válasza:
Persze... Csináljál bajt másoknak meg magadnak is....
3/23 anonim válasza:
Jó ötlet, ha el akarod veszíteni az állásodat...
4/23 A kérdező kommentje:
Azért akarom el titkolni van olyan hely ahová nem nagyon akarnak felvenni betegsem miatt!
2022. jún. 8. 18:32
5/23 anonim válasza:
Ha eleve hazugsággal indítasz, akkor tökmindegy, hogy egy kis ideig sikerül-e átverni őket, mert úgyis meg fognak szabadulni tőled, amint rájönnek, hogy nem vagy megbízható, egyenes ember. Ha meg a betegséged eltitkolásával még kárt is okozol, akkor szép kis munkaügyi pert varrhatnak a nyakadba...
6/23 anonim válasza:
Nos üzemorvosi vizsgálaton konkrétan aláíratják veled hogy eltitkolt betegséged nincs.
Innentől fogva ha az a betegség neked a jövőben bármi EÜ gondot okoz a munkahely mossa kezeit, mert te voltál a pénisz.
7/23 A kérdező kommentje:
De ha nem derül ki soha akkor nincsen mitől aggódni? Vannak olyan emberek akik el titkolják és nem derült ki!
2022. jún. 8. 18:38
8/23 anonim válasza:
Vannak. Olyanok is vannak, akik nem kapcsolták be a biztonsági övet, mégis életben maradtak. Attól még be kell kapcsolni!
9/23 anonim válasza:
Uzemorvosi vizsgalaton nem iratnak veled ala semmit. Megmerik a vernyomasod oszt viszlat.
10/23 anonim válasza:
Hát utolsó, ezt meg tudom erősíteni én már 20 éve végstádiumú veseelégtelenségben szenvedek és művesekezelésre (dialízis) járok heti 3x4 órát. A vérnyomásom jó, de 3 féle vérnyomáscsökkentőt szedek. Megmérte az üzemorvos múltkor a vérnyomásomat 140/80 volt, azt mondta tökéletes és mehettem világgá. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!