Van ott esetleg rezidens, vagy orvostanhallgató? Mitől lehet ilyen pocsék az agyi MRI-m? Ez veszélyes? Mitől alakulhatott ki? 45 nő.
Ha nincs kezelőorvosod, ki utalt be MRI-re?
Tipikus hipochondernek tűnsz...
. 8. Kutatasaid?
Mi a szakmad?
Vagy a guglizast nevezed kutatasnak? 😂😂😂
Alaptudas nelkül csak hipochondriahoz vezet az ilyesfajta olvasgatas...
Valóban hipochondernek tűnök, pláne, hogy csak részleteket írtam le, nem a teljes story.
MRI-re neurológus küldött 5 éve, most magam mentem magán intézménybe.
A foglalkozásom jógaoktató, pubmed-en olvasgatok.
Az is lehet, hogy nem a lelet tűnt, tulajdonképpen az anisztrptolizin és még kettő amire nem emlékszem lett kérve, erre mondta a doki, hogy az sajnos elveszett (?), erre javasolta az újdonsült asszisztens, hogy semmi gond, akkor csinálni/kérni kell másikat, erre a doki belefolytatta a szót, és mondta nem fontos, ebből is látja, hogy inaktív kérdőjellel. Ezt írta rá a papírra. De, hogy mi inaktív, azt már nem tudtam meg, “visszapasszolom a kollégákhoz, látom az infektológusok sem értnek egyet” címszóval.
Üldözési mánia? Na, ez új, ilyenem még nem is volt 😂 , meg hipochonder is vagyok, szuper. Problémáim organikusak, nem pszichések. A történet hosszú.
Legyen szép napotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!