Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van ott esetleg rezidens,...

Van ott esetleg rezidens, vagy orvostanhallgató? Mitől lehet ilyen pocsék az agyi MRI-m? Ez veszélyes? Mitől alakulhatott ki? 45 nő.

Figyelt kérdés
[link]
2022. jún. 7. 21:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha ezeket adod elő a dokijaidnak, még meg is fognak sértődni. A problémád komplex, át kellene nézni sok évre visszamenőleg az összes leletedet. A háziorvosod ebben kulcsszereplő! Olyat válassz, akiben akkor is megbízol, ha azt mondja, hogy minden tüneted pszichés. Arra is van terápia, ami segít.
2022. jún. 12. 10:50
 12/20 A kérdező kommentje:
Orvosnál semmi csalódást nem mondok, mindig nagy reményekkel megyek és együttműködő vagyok, bár rettenetesen kiábrándultam, mert érezni, hogy nem akarnak segíteni. Amikor a szemész nem hiszi el, hogy kettős látásod van, majd később látótérkiesésed lesz, amikor egyik szemész azt mondja zöld hályog, a másik meg kizárja, amikor egyik kardiológus mindent rendben talál, másik meg szívzörejt, billentyűhibát lát. A volt háziorvosom rontott el mindent, ha tünetek kezdetén hitt volna nekem, és nem fogja rá, hogy depressziós vagyok (jelzem akkor látott életében másodjára), akkor nem romlottam volna le ennyire. Immunológus is teljesen hülyének nézett, azáltal, hogy eltűnt pár laboreredmény, újat meg nem csinált …. Tudod milyen sok hasonló történet van? Rengeteg. Direkt eltüntetik a laboreredményeket. A mostani háziorvosom rendes, nem néz hûlyének, írja szorgalmasan a beutalókat, de onnantól már nem történik semmi. “Menjek kirándulni” …most voltam 35.000-ért egy neves infektológushoz, még csak hemokultúrát sem vett le (tudta ő miért), mondtam, hogy autogén tréninget csinálok, és amennyire bírom természetbe is kijárok. Neurológus küld az infektológiára, infektológus vissza a neurológushoz. Röhej. Kinek van ehhez idegrendszere, ez még jobban megbetegít.
2022. jún. 12. 14:33
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha nincs kezelőorvosod, ki utalt be MRI-re?

Tipikus hipochondernek tűnsz...

2022. jún. 12. 14:49
 14/20 anonim ***** válasza:
Ajjaj.... ez meég súlyos üldözési mania is... direkt eltüntetik? Hogyn? Hisz minden fenn van az EESzTben...
2022. jún. 12. 14:51
 15/20 anonim ***** válasza:

. 8. Kutatasaid?

Mi a szakmad?

Vagy a guglizast nevezed kutatasnak? 😂😂😂

Alaptudas nelkül csak hipochondriahoz vezet az ilyesfajta olvasgatas...

2022. jún. 12. 14:53
 16/20 A kérdező kommentje:

Valóban hipochondernek tűnök, pláne, hogy csak részleteket írtam le, nem a teljes story.

MRI-re neurológus küldött 5 éve, most magam mentem magán intézménybe.

A foglalkozásom jógaoktató, pubmed-en olvasgatok.

Az is lehet, hogy nem a lelet tűnt, tulajdonképpen az anisztrptolizin és még kettő amire nem emlékszem lett kérve, erre mondta a doki, hogy az sajnos elveszett (?), erre javasolta az újdonsült asszisztens, hogy semmi gond, akkor csinálni/kérni kell másikat, erre a doki belefolytatta a szót, és mondta nem fontos, ebből is látja, hogy inaktív kérdőjellel. Ezt írta rá a papírra. De, hogy mi inaktív, azt már nem tudtam meg, “visszapasszolom a kollégákhoz, látom az infektológusok sem értnek egyet” címszóval.

Üldözési mánia? Na, ez új, ilyenem még nem is volt 😂 , meg hipochonder is vagyok, szuper. Problémáim organikusak, nem pszichések. A történet hosszú.

Legyen szép napotok!

2022. jún. 12. 15:57
 17/20 A kérdező kommentje:
Elírásért elnézést, nem vagyok túl jól most.
2022. jún. 12. 15:58
 18/20 anonim ***** válasza:
Ajjaj... jóga es pubmed... bruhahahaha....😂
2022. jún. 12. 16:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha jó a háziorvosod, akkor hallgass rá. Ezzel elkerülheted a fölösleges köröket. Sajnos előfordul, hogy a labor nem azt nézi, amit az orvos kért, más mértékegységet tüntet fel a papíron(!), elvész az eredmény, stb. Ezt a jelenséget a beutaló orvos ismeri és tudja, hogy hogy kezelje. Hagyd dolgozni és kutatás helyett nézz egy jó filmet a tévében.
2022. jún. 12. 16:49
 20/20 anonim válasza:
18. Ritka egy barom vagy, nulla empátia!
2022. jún. 12. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!