Mire utal ha túl magas a növekedési hormon szint a vérembren?
Figyelt kérdés
Nem vagyok óriás,én is rá googliztam.
Akinek ilyen volt, megírná mi okozta?
2022. jún. 4. 17:22
1/5 anonim válasza:
Arra utal hogy túl sok válsztódott ki a hipofizisedből, ennek több oka is lehet, a cukorháztartás zavarától kezdve a hipfozis adenomaig, de nem mennék bele találomra, egy endokrinologus kivizsgálja neked, ráérős dolog lesz valószínűleg, de kerj beutalót meg időpontot.
2/5 A kérdező kommentje:
Adenoma nem hiszem mert a GH jó .
Egyetlenegy eltérés van az ft3.
Az magas .
Más eltérés nincs .
Sella felvétel sem mutatott semmit .
Ennyi van eddig.
2022. jún. 4. 17:38
3/5 anonim válasza:
Most ne haragudj hogy kötözködök, de nem értem.
Azt mondtad magas a növekedési hormon szint a verdeben, az a GH, most azt mondod a GH rendben.
A ft3 az pajzsmirigy hormon amennyire én tudom, és tök kas okai lehetnek ha magas, de ezek után vegéképp nem mennék bele hogy mik lehetnek és milyen vizsgálatokat kérnék.
4/5 A kérdező kommentje:
Keverem
Igf1 a jó
Most néztem a papírt.
Csak megjegyeztem hogy az t3 magas.hogy ez az egyetlen eltérés az összes laborban.
2022. jún. 4. 18:32
5/5 anonim válasza:
Ha a T3 az egyetlen eltérés, akkor a ebből egyenesen következik, hogy minden más jó. Mivel a T3 nem növekedési hormon, ezért kimondható, hogy a növekedési hormon szinted jó. Innentől a kérdésed okafogyottá válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!