Ha lenne három kívánságom, ki tudná teljesíteni?
1. Szeretnék ismét sima bőrű lenni. Bőrbetegség. Soha többé újra.
2. Sarkantyú mindkét sarkon. Ezzel nem tudok testépítést fejleszteni. Jó lenne, ha eltűnne. Most ugyan tudok vele járni, de műtét után már egyáltalán nem biztos. Sarkantyú soha többé újra.
3. Skizofrénia. Ez egy kemény történet. Lényege: pici gyerek koromban szeretettel át akartam ölelni egy nagyon szép orosz nőt, aki épp ittas volt, és ölelés közben késelt hasba. Túléltem. Egy és oszthatatlan ember, skizofrénia soha többé újra.
Ez elég bizarr (az orosz nős) de szerintem keress fel egy pszichológust vagy pszichiátert. Számos olyan történet van hogy ki lehet gyógyulni fizikai betegségekből lelki illetve mentális úton, nem kell mindent elhinni de az biztos, hogy számos példa történt azzal kapcsolatban már és a mentális betegségekből szintén ki lehet gyógyulni megfelelő szakember segítségével.
De! Mivel elég elveszettnek tűnsz, feltételezem, hogy már jártál szakembereknél de nem jártak sikerrel.
Kineziológust próbáltad már? Nem próbál teletömni gyógyszerekkel, teljesen más világ mint egy pszichológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!