Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha lenne három kívánságom, ki...

Ha lenne három kívánságom, ki tudná teljesíteni?

Figyelt kérdés
Sajnos végig jártam az orvosokat és nem gyógyítható egyik sem a betegségeim közül.

2022. máj. 28. 15:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Pszichés, vagy fizikai betegségeid vannak?
2022. máj. 28. 15:24
 2/12 anonim válasza:
Mi lenne a kívánságod?<3
2022. máj. 28. 15:24
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha akarok egy 300 milliós villát, ki tudná megadni nekem?
2022. máj. 28. 15:31
 4/12 A kérdező kommentje:
Kettő fizikai és egy pszichés. 3-asnak: egészségügyi kívánságaim vannak. Nem éri meg a 300 milliós villa sem. :(
2022. máj. 28. 15:40
 5/12 A kérdező kommentje:
Három kívánság: a három betegségből véglegesen meggyógyuljak és soha ne forduljon elő.
2022. máj. 28. 15:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi a 3 betegseged?
2022. máj. 29. 13:19
 7/12 Senior Séf ***** válasza:
100%
Meg mernék esküdni, hogy autoimmun eredetű gebaszról van szó. Azzal nem tud a mai akadémikus orvoslás mit kezdeni. Beszélgessünk, s csökkentsük a három kívánságot.
2022. máj. 29. 13:59
 8/12 A kérdező kommentje:

1. Szeretnék ismét sima bőrű lenni. Bőrbetegség. Soha többé újra.

2. Sarkantyú mindkét sarkon. Ezzel nem tudok testépítést fejleszteni. Jó lenne, ha eltűnne. Most ugyan tudok vele járni, de műtét után már egyáltalán nem biztos. Sarkantyú soha többé újra.

3. Skizofrénia. Ez egy kemény történet. Lényege: pici gyerek koromban szeretettel át akartam ölelni egy nagyon szép orosz nőt, aki épp ittas volt, és ölelés közben késelt hasba. Túléltem. Egy és oszthatatlan ember, skizofrénia soha többé újra.

2022. máj. 29. 16:40
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez elég bizarr (az orosz nős) de szerintem keress fel egy pszichológust vagy pszichiátert. Számos olyan történet van hogy ki lehet gyógyulni fizikai betegségekből lelki illetve mentális úton, nem kell mindent elhinni de az biztos, hogy számos példa történt azzal kapcsolatban már és a mentális betegségekből szintén ki lehet gyógyulni megfelelő szakember segítségével.

De! Mivel elég elveszettnek tűnsz, feltételezem, hogy már jártál szakembereknél de nem jártak sikerrel.

Kineziológust próbáltad már? Nem próbál teletömni gyógyszerekkel, teljesen más világ mint egy pszichológus.

2022. máj. 29. 16:53
 10/12 A kérdező kommentje:
Pszichiátert felkerestem, ő gyógyszerezett, de neki még el se tudtam mondani ezt a történetet, de most kerek az egész, hogy miért is történt ez. Elakad a szavam. A gyógyszerezést jövő héten fogjuk leállítani végleg. Most fogalmazódott meg bennem először, hogy mi történt. Ha már le tudtam írni az már fél siker. Megpróbálom elmondani neki. Kineziológust, pszichológust még nem próbáltam.
2022. máj. 29. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!