Ma éjszaka tovább voltam fenn és ezért fáradtabb is - ezértcment le a pulzusom ?
Persze, amikor kialvatlan az ember, akkor jobban terheli a szervezetet. Nekem is minden bajom van, ha nem alszom ki magam, kedvesemnek is. Pláne most erős fronthatás van, én is szédülök ma meg minden, vasárnapra 15-20°C-ot mondanak nappalra, lehet ezt érzed. Amíg nem áll be az időjárás tartósabban valamire, addig az ember néha néha kibillen kicsit. Elég hirtelen jött májusban a meleg, ezt le kell követnie a szervezetnek, ma pl sehol nem volt légkondi ahol voltam, borzasztó volt bent a levegőtlen terekben lenni. Nekem is vissza kell szokni pl a több folyadékbevitelre, ami elég télen, az nyáron nekem kevés.
Szerintem nem kell aggódni, de ha beáll az időjárás tartósabban egy szintre és kipihenten is így tapasztalod, akkor lehet érdemes orvossal egyeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!