A véreredményemben 6,5-ös volt a glükóz szint, bár nen teljesen éhgyomorra készült a vérvétel. Véleményetek?
Figyelt kérdés
32 éves férfi vagyok, vékony testalkatú. Szedek rendszeresen gyógyszereket reggel, ezért megszokásból egy pohár cukros teával vettem be őket. Enni nem ettem. Van okom aggódni?2022. máj. 24. 12:51
11/15 anonim válasza:
"Mindössze 32 éves vagyok, szóval belémverték az orvosok. "
32 éves vagy, és belédverték az orvosok a reggeli cukrosteát.
Te még erősíted is a hülyeségedet.
12/15 A kérdező kommentje:
Milyen hülyeségemet? Van krónikus betegséged, amivel 20 éve együtt élsz? Ne sértegess valakit, aki őszintén beismerte a hibát, amit elkövetett. Megszokásból csináltam, te még sose követtél el semmilyen hibát? Biztos tökéletes vagy...
2022. máj. 27. 15:48
13/15 anonim válasza:
Pl: reggeli cukrostea+vércukormérés
tuti, hogy orvos ilyent nem mondott.
14/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cukorbeteg, csak megnézik a nagylaborban a cukrodat is. Elmentem ezért egy teljes nagylaborra megint és 4.4 lett a cukrom, ami tökéletes. Nem az orvos mondta, hogy cukros teát igyak a vérvétel előtt, én hibáztam, mert megszokásból azzal vettem be.
2022. máj. 27. 17:32
15/15 anonim válasza:
Szerintem inkább alacsony is. De azért nem menj el mégegy nagylaborra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!