Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet-e bármilyen betegség a...

Lehet-e bármilyen betegség a háttérben?!

Figyelt kérdés

Megjegyzés: 1-hónapja Erősebb pánikrohamom volt. Ezt követően kaptam szorongásra 05-mg Frontin gyógyszert.(30-db-os) Reggel és este szedtem elő írtan. Miután elfogyót rá egy héttel kezdőtek a szorongásos problémák (újra) az étvágytalanság és sajnos közre játszik a Reflux is. Sok cigi kevés étel a megfelelő 2 liter víz bevitel megvolt! Elkezdett mondhatni fájdogálni a gyomor és annak a többi része. Olyan gyengéden, néha kisebb gyengéd nyomást éreztem de, fájdalmat nem. Arra gondoltam lehet valami gyulladás van a háttérben. A párom régebben volt nőgyógyászati szak vizsgálaton és ott mondták neki, hogy kisebb gyulladást látnak. Akkor erre a problémára kapott gyógyszert. Volt rá példa, hogy együttlét után kicsit be gyulladt nekem is. Én 2-és fél hete voltam Bőrgyógyászati és Nemibeteg gondozóban. A szakorvossal közöltem a problémát és megvizsgáltak kívülről mindenhol. Alul különösebb betegséget nem láttak. Lett vizelet minta le adva és vettek vért, hogy kiszúrják a legtöbb nemi betegséget. Lett eredmény és minden negatív lett. Ez hogy lehet??!!

Később szurokszéklettem is volt egyszer. Akkor elmentem a háziorvoshoz és ezt közöltem vele. Rá nézett(vett mintát) és közölte velem nem küld tovább Gasztrora mert szép barna a széklett.(Nincsen vér) Aznap fül, orr, gége szak vizsgálaton vettem részt. Minden rendben volt. A doktornő látta, hogy vannak gyomorsav támadások lejjebb a torokban. Kaptam Refluxra Gyomornedv gyógyszert. Elkezdtem szedni 2 nap után reggel a következő székletem részben Agyagszínű volt. Párom látta és be mentem Sürgősségire teljes vizsgálatot kérni. Amiből nem lett teljes vizsgálat.

Vérvétel és vizelet minta-teljesen negatív. Hiába könyörögtem, hogy küldjenek tovább gyomor ultrahangra azt mondták nem vagyok súlyos beteg!

Ezért nem. Másnap a házi orvos által (Teljes-Nagy Labor és vizelet szintén. A teljes labor eredmény negatív lett. Könyörögtem neki egy Gyomorultrahangra adjon beutalót, kaptam a következő hónapra.

Közben elkezdet hatni a gyomornedv gyógyszer, és vissza jött az étvágy úgy érzem kezdek jobban lenni.

Ettől függetlenül mégis bennem van a szorongás.

A kérdésem a következő lenne.

A Nagy labor- vizsgálatból ha súlyos vagy enyhébb gond van a testben az kiderül?

28F

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget és a válaszokat!

2022. máj. 17. 14:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Keves lesz a frontin arra, ami neked van.
2022. máj. 17. 14:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Adja Isten, hogy igy legyen. Inkább agy baj....mind a testi baj...
2022. máj. 17. 14:44
 3/8 anonim ***** válasza:
pszichoszomatikus tünetek - valszeg kevés lesz a frontin.
2022. máj. 17. 14:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Cigivel állj le teljesen. Gyomorsavnak (sem) tesz jót...
2022. máj. 17. 15:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom...szerintem nem kéne szedni sem Frontint sem semmilyen Antipszihotikum gyógyszert. Én csak egy kedves logikus választ reméltem. De láttom halott a téma konkrétan én csak mesélek meg fantáziálok....
2022. máj. 17. 15:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát még a cigi de ott a kávé és az energia ital is. Az utóbbi időben nagyon le szorítottam a koffein adagolást.
2022. máj. 17. 15:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezek az általad leírtak mind gyomorsavat okoznak és a nyelőcsövet károsítják. Súlyos következményei lehetnek.

Nem írtad, hogy antipszichotikumot szednél, a Frontin nem az.

2022. máj. 17. 15:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Kb. 5 Hónappal ezelőtt szedtem Olanzapint 10mg-ott. De orvosi engedéllyel és saját akarat erőt merítve szépen lassan le tettem. Volt mellékhatás de amit itt irtam le az nem ez miatt volt. Én előbb láttok itt inkább egy súlyos Frontin elvonási tüneteket. De a széklett az tény dolog nem képzelt ahogy a gyulladásos szapora pisi és fájdalom. Ez nem kitalált dolog. Erre szeretem volna választ kapni itt....:(
2022. máj. 17. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!