Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyogyszer mellekhatas?

Zolikaa1717 kérdése:

Gyogyszer mellekhatas?

Figyelt kérdés
Eddig Controloc 40 mg-ot szedtem,most nem kaptam meg receptet,ezert Nolplaza controlt tudtam csak kivaltani,ami veny nelkuli(pantoprazol) es az lenne a kerdes,hogy ha ugyan az a hatoanyag akkor lehet mellekhatas ennel a masikfajtanal?mert ugye a hatoanyag ugyan az
2022. máj. 16. 15:48
 1/3 anonim ***** válasza:
És ha elolvasnád a betegtájékoztatót?
2022. máj. 16. 16:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha ugyan az a hatóanyag és ugyan annyi a dózis is (ugyan annyi mg) akkor a hatása is ugyan az lesz (vagyis ugyan annak kellene lennie, helyettesítő termékeke)
2022. máj. 16. 16:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es hozzaszolo,minek olvassam el a betegtajekoztatot?😀 semmi koze a kerdeshez..es pusztan csak kivancsisag,tudtommal azert vagyunk itt,hogy kerdeseket feltegyunk-valaszoljunk,legkozelebb tartsd meg magadnak az okoskodo hozzaszolasod legyszives!
2022. máj. 16. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!