Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet ez velem?

Mitől lehet ez velem?

Figyelt kérdés
Mostanában mintha nem tudnék a saját lábamon megállni, van hogy ha egy helyben állok és mondjuk felöltözöm akkor mintha oldalra dőlnék, vagy ha épp bugyit veszek és akkor egy lábamon állok, nem tudok egyensúlyozni, oldalra dőlök szabályosan majd próbálok megállni rajtuk. Pedig amúgy semmi bajuk. Másik gond, hogy mostanában mintha mindent kiejtenék a kezemből pedig nem fogom annyira gyengén, nem tudom hányszor volt, hogy kirepült a kezemből a mobilom, vagy épp fogtam egy kanalat és kirepült belőle. Mintha a fogásom elgyengülne és észre se veszem. Korábban ezeket nem tapasztaltam viszont mostanában egyre gyakrabban és egyre feltűnőbben jelenik meg. Nem állandóan van de sokszor. Nincs olyan betegségem amiről tudnék.

2022. máj. 16. 00:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Neurológushoz menj. Feltétlenül.
2022. máj. 16. 00:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi lett veled?
2023. aug. 28. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!