Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha megijedek valamitől, olyan...

Ha megijedek valamitől, olyan érzés, mintha megrázna az áram. Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
Nem is igazán mintha megrázna, hanem mintha én sülnék ki. Olyan érzés, mintha a végtagjaimon távozna egy elektromos impulzus, általában a kezeimen és a lábfejemen, de van, hogy a könyökömön. Eléggé kellemetlen érzés, ha nagyon megrémiszt valami hirtelen, akkor már konkrétan fáj is. Próbáltam utánanézni, de nem találtam senkit, akinek hasonló gondja lenne. Szerintem kb 3 éve áll fent ez a tünetem, nem tapasztaltam mindig. Hallott már valaki hasonlóról?

2022. máj. 11. 23:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, ez idegek valamilyen reakciója. Nekem akkor van ilyen, ha valami nagyon felidegesít.
2022. máj. 18. 06:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Adrenalin és cortisol hormon tünete is lehet. Ha valaki megijeszt vagy megrémülünk “majdnem elcsapott az autó”, akkor a test másodpercek töredéke alatt üríti ezeket a stresszhormonokat a véráramba.

Szóval kellemetlen de elmúlik.

2022. júl. 7. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!