Emelkedett TSH mikortól szorul gyógyszeres kezelésre?
2018 óta biztosan felső határ közeli, de inkább azt meghaladó a TSH értékem (4,6 - 7,2 között) normál T3 és T4 mellett. Szinte az összes tünetet tapasztalom magamon. Az utóbbi időben brutál módon hullik a hajam, de mellette nem tudok fogyni (nem vagyok kövér, de hízok magamhoz képest), illetve a libidóm is érezhetően csökkent az utóbbi években és fáradékony vagyok. Háziorvosom szerint ez még nem az a szint ahol gyógyszeresen be kellene avatkozni, figyelni kell. Vasat, cinket, D és B vitamint, magnéziumot szedek 3 hónapja, de továbbra is hullik a hajam és ez zavar leginkább.
Ma voltam újabb labor vizsgálaton magán úton. TSH, T3, T4, szabad tesztoszteron, totál tesztoszteron, SHBG, ösztrogén és albumin szint meghatározást kértem.
Nektek milyen TSH szint mellett voltak panaszaitok? Mikor kellett gyógyszeresen beavatkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!