Ettem pár kocka nyers sertéscombot. Lehet tőle bajom?
Figyelt kérdés
Most olvastam utána jobban a dolgoknak, és olvastam hogy lehet benne fonálféreg. Nagyon meg vagyok ijedve:(2022. máj. 10. 18:41
1/16 anonim válasza:
Igen a nem hőkezelt disznóhústól lehet, és a csirkét se edd meg szusinak!
2/16 A kérdező kommentje:
Boltban vásároltuk egyébként nem disznóvágásról van
2022. máj. 10. 18:48
3/16 A kérdező kommentje:
18:46
és arra mennyi az esély hogy fertőzött volt? illetve milyen gyakorisággal fordul elő hogy a bolti hús is fertőzött?
2022. máj. 10. 18:52
4/16 anonim válasza:
Nem! Minden falusi disznóvágáskor sokan kóstolgatják a nyers töltelékeket, senkinek nem lett baja
5/16 A kérdező kommentje:
18:52 köszi a válaszodat:)
2022. máj. 10. 18:56
6/16 A kérdező kommentje:
és szalmonellát azt esetleg nagyobb eséllyel kapok tőle?
2022. máj. 10. 19:09
7/16 anonim válasza:
jo de miert etted? mind tudjuk hogy a nyers hus nem higenikus
8/16 A kérdező kommentje:
19:27
azért mert egyrészt nem tudtam hogy sertés, másrészt meg azért mert nem tudtam hogy nyers. Azt hittem hogy füstölt vagy ilyesmi. De aztán közölték velem hogy nem.
Egyébként 3-4 darab közepes méretűre vágott kockát ehettem meg belőle kb
2022. máj. 10. 19:55
9/16 A kérdező kommentje:
De szerintem feleslegesen parázok mert voltam már pár disznóvágáson és ott is kóstoltam nyers disznóhúst (ami nyilván nem bolti) és attól se lett semmi bajom. Se hasmenés, hányás stb.
És ha jól tudom akkor elvileg a bolti sertéshúsokat be is szokták vizsgálni fonál vagy akármilyen féreg ellen szóval...
2022. máj. 10. 20:01
10/16 anonim válasza:
Fújj, hát nem véletlenül nem adunk még kutyának sem nyersen sertést. Figyelj azért a testedre most, széntabletta sem árt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!