Kinott valami bibircsok az egyik labujjamon. Eddig sosem volt ilyen. Tan szemolcs?
Par honapja kezdodott, eleinte azt hittem, verholyag, de nem mult el, nagyobb is lett. Szaraz, kemeny a tapintasa, kidudorodik, nem faj, nem viszket. Vajon mi lehet ez? Kep is van....
Eletemben eloszor van ilyen rejtelyes ragya....
37F incel
Miért írja már lassan mindenki a kora mellé, hogy incel???
Örülj neki, ha az vagy, de szerintem senkit se érdekel és a kérdésedhez sincs semmi köze.
Wikipédiából:
Legalább hat tömeggyilkosságot, összesen 44 halálesetetért felelősek 2014 óta olyan férfiak, akik vagy magukat incelként azonosították, vagy akik magán írásaikban vagy internetes posztjaikban megemlítették az incellel kapcsolatos neveket és írásokat. A média és a kutatók bírálták az incel közösségeket, hogy nőgyűlölők, erőszakra ösztönöznek, szélsőséges nézeteket terjesztenek és tagjaikat radikalizálják. 2018-tól kezdődően az incel ideológiát egyre inkább terrorfenyegetettségnek nevezik, és a kanadai Torontóban egy 2020. februári támadás lett az állítólag az incellel összefüggő erőszak első olyan esete, amely ellen terrorcselekményként indult eljárás.
Boldog incelezést kívánunk neked, és még szerencse, hogy gyűlölöd a nőket, legalább egyikünk sem fut össze veled, mint potenciális udvarló. :)
"összesen 44 halálesetet követtek el 2014 óta olyan férfiak"
Ez a borsodi euro-indiai tezsvirek fel eves adagja :)
Amugy meg leszaggattam vegul azt a ragyat, de utana egy napig verzett a helye, es varras lett a vege...
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!