Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kinott valami bibircsok az...

Kinott valami bibircsok az egyik labujjamon. Eddig sosem volt ilyen. Tan szemolcs?

Figyelt kérdés

Par honapja kezdodott, eleinte azt hittem, verholyag, de nem mult el, nagyobb is lett. Szaraz, kemeny a tapintasa, kidudorodik, nem faj, nem viszket. Vajon mi lehet ez? Kep is van....

[link]

Eletemben eloszor van ilyen rejtelyes ragya....

37F incel

2022. máj. 9. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Mutasd meg sebésznek. Úgyis ő fogja levenni. Tudom, mert hasonlóképpen jártam. Nekem a hátam közepére nőtt ilyesmi. Meg sem tudtam nézni, mi volt. Kb 2 hétig érlelték ilyen dunszt kötésben, és mivel nem változott, leműtötték. Elküldték szövettanra is, de semmi. A mai napig sem tudom, mi volt. Az érdekesség, hogy bármi lehetett volna. Ilyennel nem szabad viccelni.
2022. máj. 9. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Irány a sebész vagy a bőrgyógyász, mind a kettő le tudja venni, mert le kell! Mielőbb.
2022. máj. 9. 16:44
 3/5 Cubina ***** válasza:

Miért írja már lassan mindenki a kora mellé, hogy incel???

Örülj neki, ha az vagy, de szerintem senkit se érdekel és a kérdésedhez sincs semmi köze.

Wikipédiából:

Legalább hat tömeggyilkosságot, összesen 44 halálesetetért felelősek 2014 óta olyan férfiak, akik vagy magukat incelként azonosították, vagy akik magán írásaikban vagy internetes posztjaikban megemlítették az incellel kapcsolatos neveket és írásokat. A média és a kutatók bírálták az incel közösségeket, hogy nőgyűlölők, erőszakra ösztönöznek, szélsőséges nézeteket terjesztenek és tagjaikat radikalizálják. 2018-tól kezdődően az incel ideológiát egyre inkább terrorfenyegetettségnek nevezik, és a kanadai Torontóban egy 2020. februári támadás lett az állítólag az incellel összefüggő erőszak első olyan esete, amely ellen terrorcselekményként indult eljárás.

Boldog incelezést kívánunk neked, és még szerencse, hogy gyűlölöd a nőket, legalább egyikünk sem fut össze veled, mint potenciális udvarló. :)

2022. máj. 25. 04:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Legalább hat tömeggyilkosságot, összesen 44 halálesetet követtek el 2014 óta olyan férfiak, akik vagy magukat incelként azonosították, vagy akik magán írásaikban vagy internetes posztjaikban megemlítették az incellel kapcsolatos neveket és írásokat. A média és a kutatók bírálták az incel közösségeket, hogy nőgyűlölőek,
2022. máj. 28. 15:02
 5/5 A kérdező kommentje:

"összesen 44 halálesetet követtek el 2014 óta olyan férfiak"

Ez a borsodi euro-indiai tezsvirek fel eves adagja :)

Amugy meg leszaggattam vegul azt a ragyat, de utana egy napig verzett a helye, es varras lett a vege...

37F incel

2022. máj. 28. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!