Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Több, mint három hete estem...

Több, mint három hete estem át a covidon, (omikron) kell még tartanom valami tünettől?

Figyelt kérdés
Április 15-én voltak az első tünetek. Az első 2-3nap volt a nehezebb, hőemelkedés, erős nátha, köhögés, gyengeség. Ezek szépen elmúltak, de még maradt így 3.hét után a néha köhögés, gyengeség, izzadás. Számíthatok már a gyógyulásra, vagy jöhet még valami?

2022. máj. 8. 15:16
 1/10 A kérdező kommentje:
Nektek hogy volt? Meddig voltak tünetek?
2022. máj. 8. 15:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 hétig voltak tünetek, azután semmi

De ettől független elkaphat9d másod vagy harmadszorra.

2022. máj. 8. 15:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak úgy hirtelen elmúlt? Nem volt semmi utóhatás?
2022. máj. 8. 15:23
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Az csak sima tavaszi influenza, vagy netán allergia hisz virágzási korszak van most éppen..
2022. máj. 8. 15:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, teszteltem, szóval tuti az volt.

Igen, elsőször a tüdõfájdalom, gyengeség, levertség volt, meg nagyon csúnya köhögés.

Aztán csak a köhögés marad, betaknyosodtam, aztán vége lett.

2022. máj. 8. 15:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nekem még mindig van 1-2 enyhe tünetem. Krákogás néha, gyengeség néha, verejtékezés ha hosszan gyaloglok, vagy gyorsabban csinálok valamit. Már szívből unom, így három hét után elég már. Úgy érzem így pánikbetegként, hogy soha nem lesz vége. Az orvos türelemre int.
2022. máj. 8. 15:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Am<g idén kötelezü jelleggel meg nem kaptam a 2. oltást kutya bajom nem volt. Az első után sokszor hányinger. a 2. után rendszeres hányás. Utánna nemsokkal elkaptam a covidot. Azóta gyenge xar vagyok. Fél óra sétától végem. A rendszeres hányás főleg reggel azóta is megvan. Pl. nem is eszem csak iszom egy tejeskávét és 5 percen belül kijön.
2022. máj. 9. 15:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es# Nagyon sajnálom. Igazad van, amióta megkaptam az oltásokat, én is xarul vagyok. Egy kutya séta után tiszta víz a pólóm, a hátam. Nem normális ez. Sajnos az orvosok sem tudnak mondani semmit.
2022. máj. 9. 18:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát én is 3 hete lettem beteg. De igazából 2 hét után már csak a slejm felkràkogàsa maradt meg egy-kétszer/ nap orrfújàs. Mára szinte semmi bajom kis slejm van még. Nem vagyok oltva.
2022. máj. 10. 20:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez nagyon emberfüggő, sajnos, szóval nem lehet biztosat mondani.
2022. máj. 31. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!