Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Enyhe lábfájás érzet.Bővebben...

Enyhe lábfájás érzet.Bővebben lentebb irok.?

Figyelt kérdés

Az lenne a gondom/kérdésem,hogy 2 hete hogy beteg voltam influenza,láz,köhögés amiből kijöttem pár nap alatt.Viszont miután ebből kijöttem 2 napra rá elkezdtek a lábaim a végtagjaim olyan fáradtak lenni mintha nehéz vagy fáradt lett volna,gyenge.

Mindkét lábamba éreztem ezt az érzést ami mostanra már nincs meg,de viszont sokat gamelek az elmúlt 1-2 évben amióta covid volt tehát sokat is üllök.Van gamer székem is és az elmúlt napokban ha üllök akkor olyan mintha az ülléstől a jobb combomat elnyomná valami lehet ez a gamer széktől is hogy nemjó és kényelmetlen?Csak mert tegnap napon szinte egész nap dolgoztam és akkor abszolút semmi ilyen problémám nemvolt a lábammal.Valakinek valami tanács esetleg aki szintén sokat ül?Munkájából kifolyólag vagy hobby gamerkedés?Amit tudni kell még hogy eléggé hipochonder is vagyok tehát betudok magamnak elég komolyan képzelni dolgokat is ráparázni stb??

2022. ápr. 26. 12:28
 1/1 A kérdező kommentje:
Esetleg ki milyen széket ajnlana ami tényleg kényelmes és jól el lehet benne férni.Ami kiméli is a hátat,combot stb..
2022. ápr. 26. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!