Sokat leesik a cukrom és már csak magam figyelem egész nap,miért van ez ?
Figyelt kérdés
Naponta többször is leesik a cukrom,így a napom KB annyiból áll,hogy figyelem hogy éhes vagyok-e,leesik-e a cukrom és a hasonlóak.
Hogy tudok tenni ez ellen ?
Már bele vagyok pánikolva teljesen,csak erről szól az életem.
Járt már így valaki ?
2022. ápr. 26. 10:18
1/5 anonim válasza:
Keress egy jó cukor dokit. Egy konzultációval, esetleg egy 24 órás vércukorméréssel segít beállítani. Az alap gond, hogy sok az inzulin, de innen nem lehet ennél többet mondani.
2/5 anonim válasza:
Úgy érzed hogy alacsony vagy meg is méred?
3/5 A kérdező kommentje:
Merem igen !
2022. ápr. 26. 12:22
4/5 anonim válasza:
Egyél többször, kevesebbet.
Ne figyeld magadat, ne méregess folyton, mert ez egyenes út a hipochondriához! Már le is írod, hogy pánikolsz... Ez nem lesz jó. :(
Orvosnál voltál már?
5/5 A kérdező kommentje:
Igen,ma, háziorvos
Elküldött endokrinológushoz és gasztroenterológushoz
Nem tudom mi az de azt mondta felszívódási zavarom lehet ezért van a sok hasmenés és hogy leesik a cukrom
Muszáj megnyugodnom, rajta vagyok.
2022. ápr. 26. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!