Covidban, így a 10.napon lehet már számítani javulásra?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 25. 15:28
1/12 A kérdező kommentje:
A 10.napon vagyok. 3.oltás kaptam. Eddig volt: enyhe köhögés, első két napon hőemelkedés 37,2.hasmésem is volt. Most még gyenge vagyok, ízeket, szagokat pár napja nem érzek.
2022. ápr. 25. 15:30
2/12 anonim válasza:
Igen, valószínűleg hamarosan javulni fog a helyzet.
3/12 anonim válasza:
Persze , ne aggódj. Max az ízlelés meg a szaglás fog egy kicsit tovább tartani , de azt azért ki lehet bírni. Jobbulást!
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi. Hallottam olyat is, van akinek adnak megelőzésképp antibiotikumot. Nekem nem adtak, kérjek most, vagy mi legyen?
2022. ápr. 25. 15:50
5/12 anonim válasza:
Nálam 2 hét után kezdődött el a tüdőfájdalom, és utána még elég sokáig gyenge voltam. Bár az még a delta volt...
6/12 A kérdező kommentje:
Akkor neked tűdőgyulladasod volt?
2022. ápr. 25. 16:08
7/12 anonim válasza:
Nekem 3 hét után lett enyhe kétoldali tüdőgyulladásom, plusz kiszáradás, 7 nap kórház, infúziók.
8/12 anonim válasza:
1 hónap után ment el a szaglásom, és most 3 hónap után sem érezek semmilyen szagot, sokat fáj a fejem, nátha és köhögés is mindig elmúlik és visszajön, sokszor ráz a hideg melegben is.
9/12 A kérdező kommentje:
Ez borzasztó. Én is már 12.npon járok, de alig van étvágyam, nem érzek semmi ízt. Szagokat picit már érzek, és ennyi. Amikor már úgy érzem, na most jobban vagyok, egyből jön valami. Meg állandóan ki izzadok, 4-5.méter séta után is. Meg ez a fáradtság. Nagyon rossz.
2022. ápr. 26. 14:40
10/12 anonim válasza:
Igyál sok folyadékot és egyél leveseket ha nincs étvágyad, nehogy te is kiszáradj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!