Hónapok óta tartó vállfájdalom, ami kisugárzik vonal szerűen egészen a kézfejig, mitől lehet, ha az ortopédia nem talált semmit?
Tulajdonképp, hanyag eleganciával letudják az orvosok. Felírt reumatablettát, reuma kenőcsöt, tapaszt és evvel el vagyok intézve. :-(
Karfelemelésnél fáj, főként, ha a vízszintes sík fölé emelem, fejem mellé, fejem fölé olykor nehezen tudom emelni. Sokszor belenyilall a karomba, egy vonal mentén a könyökig vagy akár a kézfejig. Egy kilós súlytól is megfájdul, ha lógatva tartom, pl. szatyortól, táskától. Állva, fekve, ülve, minden pózban fáj. Nem zsibbad csak fáj, nyilall.
Reumakenőcs, tabletta nem sokat segít!
50 éves férfi vagyok. Baleset vagy konkrét sérülés, túlterhelés nem érte!
Én 50 éves nő vagyok, ugyanilyen problémám volt, csak nem mentem el orvoshoz. A volt főnökömnek (nő) és anyámnak is 50 évesen volt ilyen. Ők borzalmasan szenvedtek.
Nekem egyik karomon kezdődött, aztán átment a másik karomra. Majdnem teljesen elmúlt mindenféle kezelés nélkül. (A másik néha még fáj, főleg ha úgy alszom el, azon az oldalamon.)
Én innen vettem krémet. 3x kell belemaszírozni az érintett területen 2 perces szünetekkel. Faszán elmúlt a derékfájásom 😃
Nekem is ez van, de csak ha el akarok a polcról erni valamit, vagy fel kell emelni olyan megsemmisító fajdalom van az egesz bal karomban, hogy majd nem elsírom ilyenkor magam. :(
N 46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!