24 órás vérnyomás mérővel, hogy aludjak?
Figyelt kérdés
15 percenként mér. Hogy aludjak el vele majd?2022. ápr. 22. 18:28
1/14 anonim válasza:
Sok ismerősöm mondta, hogy sehogy nem aludt. Hát...ez van.
2/14 anonim válasza:
Éjjel már csak fél óránként mér, nem?
Nyomj be valami gagyi horrort, azoktól mindig bealszik az ember :D
3/14 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, hogy hogy mér most van először rajtam. Örülnék ha nem 15 percenként indulna be, lehet hogy egy megadott időtöl már kevesebbszer mér?
2022. ápr. 22. 18:56
4/14 anonim válasza:
Nem túl erős ingert jelent, így legfeljebb észreveszi az ember, hogy mér, de rögtön visszaalszik (fiatalon pláne).
5/14 anonim válasza:
Jó pár éve volt rajtam de úgy emlékszem, hogy nekem be volt állítva, hogy este 10-től reggel X óráig már csak fél óránként mér.
Ezzel legalább tudsz hason aludni, nem úgy mint a 24 órás Holter-rel :D
6/14 A kérdező kommentje:
Már nagyon fáj a kezem mintha lila lenne és ütné valaki.
Nekem olyan mint egy hordozható vérnyomás mérő bevan akasztva a nyakamba. Kiakasztom a nyakamból, és lerakom magam mellém nem kell ennek rajtam lenni csak a karomon a mérő nem?
2022. ápr. 22. 21:25
9/14 A kérdező kommentje:
Ez egy kín szenvedés, hogy nem tudod behajlitani a kezed, és nem tudsz forgolodni. Lehet feljebb tolom felkalra, hogy betudjam hajlitani. Mint a képen, csak nem tudom behsjlitva is normálisan mér e.
2022. ápr. 23. 01:43
10/14 A kérdező kommentje:
Ma reggel már nem méri mert errort ír. E3-at ami elem kimerült jelent állítólag. Ez lehet?
2022. ápr. 23. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!