Mik az agyhártyagyulladás tünetei?
Már nem is mennék el. De doki is mondta miért nem mentem oda, miért vártam inkább ennyit.
Voltam sürgősségin nem régen, vakbélgyulladás gyanújával. Akkor minden elég gyorsan ment. EKG, vérvétel, vizsgálat az nap este. És másnap már mentem hasi uh. -ra is. Persze az kicsit komolyabb, de remélhetőleg nem ütöttem be, vagy nem ütöttek meg, míg ittas állapotban voltam, múlt héten a buliba.
Na a történet haladt tovább, a vérnyomásom jó. Igaz terhelés alatt nem lett nézve, de állítólag jó.
Most éppen neurológiára megyek, mahd ha lesz időpontom.
Semmi igazából, akkor neurológus hívott egy mentőt, és elvittek egy másik városba ct-re ami negatív lett.
De nagyon rá hibáztál mert most vissza jött ugyan az az érzés szinte, csak most sikerült beütni a fejem ennek már lassan 2 hete, most megyek megint neurológiára, és remélhetőleg kiderül most mi lesz. Mert elviselhetetlen már így, és mostvan egy enyhe fényérzékenységem is ráadásul. És tompább is vagyok. És nyomásra fáj is a fejem. Lehet hogy ez most komolyabb lesz mint a múltkori, de ne legyen igazam.
December 7-én tudok többet mondani a mostaniról.
Neked is hasonló problémád van vagy hogy találtál ide?
Jó tudni, hogy még megvagy kérdező. Jobbulást! Remélem most sikerül kideríteniük mi okozza a bajodat.
Az enyém más típusú, nekem a fülem recsegett már egy ideje, és most elkezdett fájni a fülemmel, majd a fejem, nyakam, fejbőröm is, és rákerestem, és többek között itt kötöttem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!