8 apró fehéres, (hólyagszerű) pötty jelent meg a jobb kezem középső ujján - Mitől lehet? (képek vannak)
Nem égettem meg.
Soha ezelőtt nem tapasztaltam ilyet.
Nem fáj, akkor se, ha teljes erőből megnyomom.
A másik kezemen nincsen.
Valamihez hozzányomtad?
Várj holnapig, ha akkor is ott marad, nyugodtan fordulhatsz orvoshoz. Mondjuk, azért annyira nem tűnik súlyosnak…
Nem, nem nyomtam hozzá semmihez. Semmiről nem tudok, ami ilyen mintázatú lenne. Egyébként tényleg kissé szabályos mintázatú volt. És igen..."volt" már semmit sem látok belőle, még a nyoma sincs meg. Ez elképesztő... Azt ugye nem tudom, hogy mikor alakult ki, de a kérdés feltétele előtt úgy 15 perccel figyeltem fel rá, és már sehol sincs.
Nem tudom, hogy mihez nyúlhattam hozzá - ha allergia lenne -, mert semmi máshoz nem nyúltam, mint máskor (ecetet leszámítva, de arra nem vagyok allergiás és akkor a másik kezemen is kellett volna, hogy látszódjon). Romlásban lévő húshoz is nyúltam, de másik kézzel is, és semmit sem láttam a másik kezemen.
Úgy látszik ez megfejtetlen marad, hacsak nem járt így más valaki is és nem tudja-e, hogy mitől volt.
Közérzetem sem változott meg, bár nem feltétlenül kellene megváltoznia allergiás tüneteknél.
Mindenesetre köszönöm hozzászólásaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!