0.25 frontinról nehéz leszokni? 1 éve szedem.
Figyelt kérdés
2022. ápr. 18. 21:32
1/9 Anonymus12356534 válasza:
Nem annyira nehéz ha komolyan veszed.
2/9 anonim válasza:
Nekem nem volt nehéz, de mindenkinek más
3/9 A kérdező kommentje:
Ha nem veszem be akkor szédülök és fáj a fejem amiből nem tudom eldönteni hogy az alap pánik jellegű dolog jön vissza vagy a gyógyszer kiürülése okozhat ilyen problémát.
2022. ápr. 19. 10:43
4/9 anonim válasza:
Egy szem 0,25-öst szedsz? Mikor?
5/9 A kérdező kommentje:
Reggelente mivel annó akkor lettem rosszul egy jó kis pánikrohammal, érdekes hogy késő délután más soha nem kell. Mintha kötné az agyam a helyet és időt az akkori eseményhez...
2022. ápr. 19. 11:11
6/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek lehetne a Frontin mellett (helyett) valeriánát használni?
2022. ápr. 19. 11:28
7/9 anonim válasza:
Nagyon lassan, fokozatosan le tudsz szokni róla. Próbáld meg felezni és nézd meg, mi történik. Min. 1-2 hétig így kéne szedned és csak aztán elhagyni teljesen. Ha az túl nagy lépés, akkor ki kell találni vmit, hogy el tudd negyedelni (nem nagyon fog menni).
A valeriána (és minden egyéb természetes szer) nekem soha semmit nem javított a szorongásomon. (Szerintem a legtöbb komoly szorongással küzdőnek nem segítenek ezek.) De nyugodtan próbáld meg.
9/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek minimális adag Seduxen segíthet a leszokásban? Csak mert hosszú felezési idejű...
2022. ápr. 22. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!