Migrén lehet vagy annál komolyabb?
Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok. 4 napja folyamatosan fáj a fejem jobb oldalt, a halántékomnál és a szemembe is kisugárzik. Néha enyhül a fájdalom, szinte teljesen megszűnik, de hogyha használom a számítógépet vagy olvasok vagy hasonlók, akkor nagyon felerősödik. A hét vége fele tudok elmenni családorvoshoz, de már a lehető legrosszabbra gondolok.. Volt még valakinek hasonló?2022. ápr. 18. 15:04
1/9 anonim válasza:
Migrén és ne gondolj a legrosszabbra, elég gyakori a migrén. Vegyél be quarelint. Ha nem koffeintartalmú gyógyszered van otthon, igyál mellé kávét. Lehet, hogy szemüveg kell. A kialvatlanság, stressz se tesz neki jót és a fogamzásgátló is okozhatja.
2/9 anonim válasza:
Először menj el szemészhez. Ha ott nem derül ki semmi, akkor az OITI-be, a migrén ambulanciára. Azthiszem ott a hölgyet valamilyen Juditnak hívják, ő a legjobb, régen én is hozzá jártam.
3/9 A kérdező kommentje:
Szemüveges vagyok már 10 éve, nem hinném, hogy az a probléma, bár két éve voltam utoljára vizsgálaton.
2022. ápr. 18. 15:37
4/9 anonim válasza:
Hát akkor ideje elmenni :) Szemüvegesként évente illik ránézni :)
5/9 anonim válasza:
Migrénes tünet, de egy migrén nem fáj ilyen hosszú ideig. Nézesd meg magad neurológián!
6/9 anonim válasza:
Dehogynem fáj. Én mindennapos fejfájással mentem orvoshoz.
7/9 anonim válasza:
6
De az nem migrén, hanem tenziós fejfájás. 20 évig kínlódtam vele, plusz aztán a migrén.
8/9 anonim válasza:
Nekem pár hónapig tenziósat diagnosztizáltak, utána lett belőle migrén. Sokaknál így kezdődik.
9/9 anonim válasza:
Nem migrén, pláne nem komolyabb. Migrénnel nem olvasnál meg számítógépeznél. Fel se merülne a kérdés. Egy sötét szobában feküdnél sírva. Ez egy sima tenziós fejfájás. Ami szintén nagyon kellemetlen, de nem migrén. Legvalószínűbb oka a szem túlerőltetése, nagyon gyakori. Hetekig is eltarthat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!