Végbélnyíláson dudor, mi lehet?!
Ma mosdás közben felfedeztem egy kb borsónyi dudort az ánuszomon, a gát irányában. Nem vettem észre eddig, hogy ott lett volna, pedig elég nagy. Nem fáj, nincs változás a székelésem tekintve, nem véres vagy miegymás, de ott van és aggaszt. Évek óta csak tangát hordok, a vízfogyasztás csak melegben megy és néhány hónapja kb csak péksütiket eszek, enyhe túlzással. Kizárólag csak kimeneti nyílásként volt mindig is használva, nem próbálkoztam anális szexszel. Dohányzom, de már egy éve glo-t szívok, nem rendes cigit. Alkoholt csak ritkán fogyasztok.
Mi lehet ez? El fogok menni proktológushoz, de míg nem tudok, addig jó lenne valami használható tapasztalatot, jó tanácsot olvasni… Mivel fájdalommentes előfordulhat, hogy daganat, nem aranyér?! Le lehet műttetni? Vajon még időben vettem észre?… :(
Lehet külső aranyér. Ne piszkáld, ne hordj egy darabig most tangát, majd az orvos mondja a tutit, de szerintem az lesz.
Nyomásra sem érzékeny, kb olyan jellegű, mint egy nagyobb pattanás, semmi fájdalommal nem jár, nem jár feltétlen véres széklettel sem. Ha nem piszkálod az is sokat segít már.
Vannak aranyér krémek, biztos nyugtatja a kamilla is de szerintem ne tegyél rá semmit.
Bugyit cserélj ha lehet ne tanga legyen rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!