Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyógyult pánikbetegek,mitől...

Gyógyult pánikbetegek,mitől lettetek jobban ?

Figyelt kérdés

Aki kigyógyult ebből a mocsok betegségből,annak hogy sikerült ?

Sikertörténet érdekelne ,mert nagyon a béka segge alatt vagyok , motivációkènt:-\

2022. ápr. 9. 07:35
 1/9 anonim ***** válasza:

1. Utánaolvastam, és megértettem, hogy mi a pánik. ( Adrenalin, kortizol, és feszült idegrendszer)

2. Megnyugtattam az idegrendszeremet (relaxálás, meditálás, séta, nyugis zenék, filmek, könyvek)

3. Pánik közben is nyugodt maradok lelkileg, azaz csak fizikailag leszek feszült. Leszartam, ettől félig el is múlt. A maradékot meg figyelmen kívül hagytam, hagyom.

2022. ápr. 9. 09:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Antidepresszánstól 4 hónap alatt.
2022. ápr. 9. 20:27
 3/9 A kérdező kommentje:

Kedves egyes!

Akkor le kell szarni?

Ésszerűnek tűnik!

(Köszi a tippeket)

2022. ápr. 9. 20:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Először mindenki reménykedik. Aztán 1 év kínlódás után felíratja azt a gyógyszert...
2022. ápr. 9. 20:41
 5/9 A kérdező kommentje:

Szerintem nem feltétlenül.

Ha félelem miatt alakul ki és szembe nézel vele,akkor sem kell gyógyszer a gyógyuláshoz.

2022. ápr. 9. 21:08
 6/9 anonim ***** válasza:

A félelem nem az ok, hanem csak a szikra. Előhozza, amire a hajlam megvolt már kezdetektől. És utána már bármikor jöhet magától is, nem kell hozzá félelem, elég egyetlen parányi félgondolat, vagy egy érzés, pl a lépcsőzéstől 10-zel megemelkedő pulzus vagy egy pillanatnyi megszédülés egy forgószékben. Én is voltam pánikbeteg.

Ha elég lenne a félelem, vagy bármi más, akkor 100-ból 99 embernek pánikbetegnek kéne lennie. Na és persze azon is gondolkodj el, hogy az első, a legelső, az mégis hogyan került elő magától?

2022. ápr. 9. 21:17
 7/9 A kérdező kommentje:

Megcsaltam a párom

Rettegtem,féltem hetekig hónapokig hogy kiderül.

Minden nap félve vettem fel a telefont és olvastam amit írt.

Aztán bele betegedtem.

Pánik,depi,már az utcára sem mertem menni.

Az orvosom tanácsára elmondtam neki.

És láss csodát,meggyógyultam

2022. ápr. 9. 21:23
 8/9 anonim válasza:
Igazából szerintem én akkor hagytam magam mögött az egészet mikor eldöntöttem magamban nincs semmi bajom,csak beképzelem a problémákat
2022. ápr. 10. 01:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha például bedugul az orrom és nem kapok levegőt azonnal bepánikolok,és csak erre figyelek amivel csak idegesítem magam és nem bírok leállni.

Állandóan nagy levegőket veszek,izzad a kezem és tiszta ideg vagyok,kell egy bő fél óra mire lenyugszom.

Ez ellen hogy lehet tenni ?

2022. ápr. 12. 17:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!