Ez a pajzsmirigy érték rossz ?
Figyelt kérdés
TSH : 1,767
Ft3: 6.18
Ft4: 13.68
26/f
2022. ápr. 6. 19:16
1/14 anonim válasza:
Referencia tartomány nélkül nem lehet megmondani.
2/14 anonim válasza:
Kérdező, a TSH teljesen jó, szerintem a többi is.
De ott kéne hogy legyen mellette a referenciatartomány a leleten!
Ha mégsincs, guglizz rá, hogy laborlelet ft3...
4/14 A kérdező kommentje:
Jaj igazatok van 😅 bocsánat !
TSH 0,380-5,330
Ft3 3,80-6.00
Ft4 7,86-14,41
2022. ápr. 6. 20:09
5/14 anonim válasza:
Ezek jó értékek. Úgy látom, hogy az Ft3 picit magasabb, de szerintem az nem probléma, mert nekem is volt hasonló, és endokrinológus azt mondta rá, hogy rendben van.
7/14 A kérdező kommentje:
Hàt igazából, közbe már rájöttem, hogy a belem vagy emésztésem csinálja, de azért mert vannak ilyen bedobbanások… és voltam belgyógyászat, megtaperálta a pajzsmirigyem úgy érezte nagyobb , ezért mondta nézessük meg…. Volt UH is azon is minden rendben vlt.
2022. ápr. 6. 23:08
8/14 anonim válasza:
Extrázol? Stressz is okozhatja. Vagy a "szuri" mellékhatása is lehet, ha kaptál.
9/14 anonim válasza:
Na, egy újabb pulzusproblemás...
10/14 A kérdező kommentje:
Nincs baj a pulzusommal wtf 😂.
Szar az emésztésem vagy a belemben valami és az okozza, ezt már megfigyeltem … sőt érzem is. Azt kívánom mindenkinek olyan pulzusa legyen mint nekem ;).
2022. ápr. 7. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!