Cukorbetegség miatt sebes làbat mivel kezelitek ?
Figyelt kérdés
A cukorbetegség kezelve van, gyògyszert rendesen szedi a beteg. De a làbàn a seb nem múlik. A hàziorvos javaslata szerint körömviràg krémmel volt kenve de sajnos nem segít. Valamilyen vény nélküli krémet esetleg tudnàtok ajànlani? Az orvoshoz idöpontot sokàra kapott de addig is kellene segítség azért kérdezem hàtha valaki tud tanàcsot adni van tapasztalata. A néni nem rokonom, szociàlis segítö vagyok és én jàrok hozzà napi 2szer. A beteg tudatàval tettem fel a kérdést. Köszönöm szépen.2022. ápr. 6. 12:09
1/3 anonim válasza:
Gyógyszertárban többféle sebbkezelő szert is lehet kapni, mind nagyon jó. Pl. Hansaplast, Curiosa.
2/3 Ypszilon1980 válasza:
El kell menni sebészetre és megnézetni, mert cukorbetegeknél nagyon rosszul gyógyulnak a sebek sokszor, plusz a baktériumok is nagyon el tudnak ott szaporodni.
3/3 A kérdező kommentje:
2 Van idöpontja szakorvoshoz de az még ezzel a héttel együtt 3 hét múlva lesz.Sürgösségin azt mondtàk a szakrendelést hívjam.
2022. ápr. 6. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!