Szívultrahang leletekkel kapcsolatban tudok segítséget kérni? Linkelem a leleteket!!
Igen, megint én vagyok, aki szívbillentyű-hibás, bradicardiás, rossz terhelhetőségű. Viszont már nagyon félek, csak a magán jöhet szóba, de ott 45 ezer Ft egy vizsgálat kb.
A régebbi UH leleten több dologban is más szerepel fent, a mért adatok között, mint lent, a doki saját szavakkal leírt dolgai között.
Most fogalmam sincs, hogy romlottak-e a szívbillentyűim, és hogy van-e nem súlyos, de jelentős bal pitvar megnagyobbodásom.
Nem tudom, mit szóljak az ellentmondásokhoz és ahhoz, hogy nem tartották indokoltnak a terheléses EKG-t.
Igen, akkor már ennyi erővel anonim emberek véleménye is többet segít, előrébb mozdíthat annak irányába, hogy kifizessem a 45 ezret vs picit megnyugodjak a jövőre esedékes kontrollig. Más célom nincs a kérdéssel!!!!
Régebbi:
Újabb:
Amúgy a szív esetében nem gond állítólag pár mm eltérés az előző leletekhez képest, ezt konkrétan hallottam orvosoktól. Normál tartományon belül nem is izgat.
Csak nem mindegy, hogy a bal pitvar átmérője a normál tartomány közepén van, tehát szuper vagy 43 mm, ami állítólag "moderately large", tehát túl nagy. Az első, lefotózott leleten mindkettő érték egyszerre szerepel.
Az se mindegy, hogy romlik a billentyűim állapota, vagy I. fokú az elégtelenség, és nem romlott és a jelenlegi tüneteim ugyan maradnak, de megleszek vele, sőt egy ideig gyógyszer nélkül.
Meg mondjuk az EF romlása kifejezetten zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!