Mitől lehet minden délután hőemelkedés?
Figyelt kérdés
Egy hete kaptam antibiotikumot, elhúzódó légúti fertőzés, arcüreggyulladás miatt.
Még mindig minden délután hőemelkedésem van. Azt gondolom, ez már nem az arcüreggyulladástól lehet. De akkor mitől? 40/N
2022. ápr. 3. 16:17
1/3 anonim válasza:
Nem tudok segíteni, de ez nem hosszú idő.
Nekem tavaly tavasszal 2 hetes felső légúti betegség után több hónapig hőemelkedés, nagyon enyhe torokfájással. Rengeteg kivizsgáláson voltam, semmi. Már nem mérem, próbálok vele nem foglalkozni, de még hetente párszor érzem.46/n
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál!
Engem idegesít, azért mérem, de lehet, hogy nem kellene vele foglalkozni.
Azt olvastam, hogy a ciklus második felében lehet magasabb hő. A napokban pont várom, hogy megjöjjön, kíváncsi leszek, hogy utána is lesz-e még.
2022. ápr. 3. 18:58
3/3 anonim válasza:
Pedig akkor még mindig van enyhe gyulladás a szervezetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!