Van itt vkinek tachy - brady aritmiája ?
Szívbillentyű-elégtelenségem van (mindkettő pitvar-kamra közötti, nemtudomhány micsodájú billentyűk érintettek, mitralis az egyik, tripuakármi a másik). Gyenge állóképesség, sportra nem kielégítően fejlődöm.
Ennek ellenére 60 körüli, sokszor alatti akár ülve is, de volt már ébren 50 alatti is.
Tuti, hogy genetika, de ki tudja, mennyire ártalmas.
Neked mi, hogyan és miért őröl fel?
Sztem már beszéltünk , neked ment le cola - után ?
Szorongok félek megáll a szívem januárban volt autóban előreszegett nyakkal olvasva 37 , azóta nem mozdúltam ki , a sűrgősségin bolondnak néztek nem hitték el , de a legrosszabb hogy újabban óra szerint amit 4 hete nem hordok , volt álmomban 2× 180 , ill 190 is persze amolyan félálomban képekkel szorongva most már az alacsony mellett a magastól is félek
Nekem ment le cola után, az ijesztő volt. Kinyitottam az ablakot, nem segített, jártam, ittam vizet, nem segítettek. Aztán elmúlt magától.
Neked nem valami idegi hatás?
Központi idegrendszeri bigyó?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!