Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van itt vkinek tachy - brady...

Van itt vkinek tachy - brady aritmiája ?

Figyelt kérdés

#kardiológia #Alacsony - magas pulzus váltakozas
2022. márc. 31. 16:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Bradi van.
2022. ápr. 1. 11:56
 2/12 A kérdező kommentje:
Kérlek írj róla , akár privátba , nekem is van és már teljesen felörőlt idegileg.
2022. ápr. 1. 12:14
 3/12 anonim ***** válasza:

Szívbillentyű-elégtelenségem van (mindkettő pitvar-kamra közötti, nemtudomhány micsodájú billentyűk érintettek, mitralis az egyik, tripuakármi a másik). Gyenge állóképesség, sportra nem kielégítően fejlődöm.

Ennek ellenére 60 körüli, sokszor alatti akár ülve is, de volt már ébren 50 alatti is.

Tuti, hogy genetika, de ki tudja, mennyire ártalmas.

Neked mi, hogyan és miért őröl fel?

2022. ápr. 1. 12:31
 4/12 A kérdező kommentje:

Sztem már beszéltünk , neked ment le cola - után ?

Szorongok félek megáll a szívem januárban volt autóban előreszegett nyakkal olvasva 37 , azóta nem mozdúltam ki , a sűrgősségin bolondnak néztek nem hitték el , de a legrosszabb hogy újabban óra szerint amit 4 hete nem hordok , volt álmomban 2× 180 , ill 190 is persze amolyan félálomban képekkel szorongva most már az alacsony mellett a magastól is félek

2022. ápr. 1. 12:39
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem ment le cola után, az ijesztő volt. Kinyitottam az ablakot, nem segített, jártam, ittam vizet, nem segítettek. Aztán elmúlt magától.

Neked nem valami idegi hatás?

Központi idegrendszeri bigyó?

2022. ápr. 1. 12:42
 6/12 A kérdező kommentje:
Valószínűleg van , csak nem lehet tudni milyen mértékben , van orvos aki arra gyanakszik hogy a vagusz ideg alkalmanként túlműködik és ez lehet az oka , mert az szabályozza hogy a sinuscsomó milyen sebességel ingerelje a szívet.
2022. ápr. 1. 13:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha nagyon alacsony, és ez panaszokat okoz, akkor kardiológiai konzultálás után lehet kérvényezni pacemaker beültetését.
2022. máj. 8. 19:11
 8/12 A kérdező kommentje:
Erre a kérvényezésre van valami hivatalos űrlap vagy ilyesmi ?
2022. máj. 8. 21:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Miért nem bízol minimálisan sem az orvosokban, sem a szervezetedben?
2022. máj. 9. 19:07
 10/12 A kérdező kommentje:
Ezcmiféle kérdés , uram bocsá had döntsem már én el kiben és miben bízom.
2022. máj. 9. 20:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!