Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hánygatok véreset gyógyszertől...

Hánygatok véreset gyógyszertől, vagy nagyobb baj van?

Figyelt kérdés
Az elmúlt napokban rengeteget fájt a fejem, és a gyomrom, így rengeteg fájdalomcsillapítót vettem be, köztük Algopyrint, Cataflamot, Algoflexet, összesen kb 20 db-nál tartok. A székeletemben nem vettem észre semmit, viszont ma "sikerült" hánynom, és szerintem véres volt. Forduljak orvoshoz, vagy csak álljak le a gyógyszerekkel?

2022. márc. 29. 12:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%
10. Nem, már mondtam, hogy a szervek regenerálódnak!
2022. márc. 29. 16:17
 12/19 anonim ***** válasza:
36%
Jó, ezen nem vitázok. Mondom kérdező, ne lepődj meg, ha megjelennek a májelégtelenségek nemsokára...
2022. márc. 29. 16:19
 13/19 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem sem kell ezen vitázni, nincs igazad és kész, fogadd el. Ettől nem lesz májelégtelensége, akár mennyire is szeretnéd!
2022. márc. 29. 16:21
 14/19 anonim ***** válasza:
27%
Az a baj, hogy nem tudod hogy működik a máj. Ezek a hatóanyagok alapból rettentően leterhelik és időbe kerül mire kiürül. De így, hogy valószínűleg rendszeresen van olyan időszakja a kérdezőnek, hogy naponta 6 tablettát bevesz (kitudja mennyi időnként), így ez bizony esélyes, hogy elégtelenséghez vezet.
2022. márc. 29. 16:26
 15/19 anonim ***** válasza:
59%
14. Sehol nem írja a kérdező hogy rendszeresen naponta 6 tablettát bevesz! Azt írta a napokban elkezdett fájni a gyomra és ezért szedett a napokban gyógyszert! Ne költsd át a sztorit jó!
2022. márc. 29. 16:28
 16/19 anonim ***** válasza:
62%
Biztos minden rendben van belül, ha már véreset hányt xDD Te túl hülye vagy na köszöntem
2022. márc. 29. 16:29
 17/19 anonim ***** válasza:
37%
16. Nézz tükörbe inkább!
2022. márc. 29. 16:30
 18/19 A kérdező kommentje:
Nagyjából 5 napja szedem ezeket, és az elmúlt 2 napban 4-6 óránként... Egy hete sincs, hogy ilyen rosszul vagyok. Ma hánytam egyszer véreset, azóta semmi. Jelenleg várok, ha holnap is lesz valami baj, akkor elmegyek orvoshoz, ennyi. Utána olvastam, ha nem leszek retek szarul, hogy kb mentőt kelljen rám hívni, akkor szerintem nem stresszelek rá. Nem egyszerre vettem be 20 db gyógyszert, de gondolom abba sem halna bele valaki... Ettől fél héttől csak nem áll le a májam. Ha igen, akkor meg is érdemlem...
2022. márc. 29. 16:42
 19/19 anonim ***** válasza:
21%
Ezek a fájdicsillik kinyírják a gyomor/bélnyálkahártát. Étkezés közben beszedve okoznak a legkevesebb bajt. Sztem azonnal hagyd abba a szedését, mert ez nagyonnagy baj. Menj orvoshoz, meséld el mi történt és ogy adjon olyan fájdocsillit, amit ezek után szedhetsz.
2022. ápr. 2. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!