Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bebeszelem csak?

Bebeszelem csak?

Figyelt kérdés
Folyton aggódok, főként amiatt mert kiderült hogy ingadozó vérnyomásom van, de gyógyszerrel mindig jó tartományban van, de mindig félek hogy mikor lesz szívrohamom. Úgy tudom a rossz vérnyomás előidezheti és ha már egy kis szúrást érzek a mellkasomban, rögtön szaladok vérnyomást mérni. Van okom aggódni, tényleg rosszak a kilátások, vagy csak túlizgulom? 20 éves vagyok

2022. márc. 28. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Kardiológust kérdezd meg, a stresszen ezesetben szerintem sok múlik.

Az elmúlt napokban elárasztották a kategóriát a szívvel, EKG-vel és orvosi lelettel kapcsolatos kérdések.

2022. márc. 28. 18:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Nagy bátyámnak ugyan ez volt a problémája, folyton ezzel volt elfoglalva (csak be beszélte magának) de odáig fajult a helyzet hogy szívroham szerűsége is lett ez miatt, nem tudom pontosan minek nevezik ezt de a kórházba mondták el neki hogy csak be beszélte magának, tehát inkább pánik rohama lett vagy valami ilyesmi...szóval túl gondolod.
2022. márc. 28. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:
2- basszus szép kilátások
2022. márc. 28. 18:33
 4/7 A kérdező kommentje:

Nemrég voltam kardiológián, ahol EKG is volt de minden okés volt.

Pánikrohamom is volt már, az full olyan amúgy.

2022. márc. 28. 18:33
 5/7 A kérdező kommentje:
2-es, akkor hasonló cipőben van mint én, a sok stressz pánikrohamot okozott neki, amúgy az veszélytelen, de tényleg olyasmi a tünete és az embernek totál halálfélelme lesz.
2022. márc. 28. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Csatlakozom 5-höz , az ember már nem tudja mikor pánik és mikor van igazi nagy baj
2022. márc. 28. 18:35
 7/7 anonim ***** válasza:
1-es az mennyiben befolyásol bármit hogy az elmúlt napokban sok szív - ekg lelet - vérnyomás - pulzus kérdés volt , ebből talán következtetni lehet valamire , pl ilyen tájt gyakori , vagy sok a hipochonder vagy ez normális és ezért sok az ilyen kérdés ?
2022. márc. 29. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!