Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Olyan létezik, hogy a nemi...

Olyan létezik, hogy a nemi herpeszt nem tudom elkapni a barátnőmtől?

Figyelt kérdés
Úgy szexeltünk, hogy herpesze volt meg hólyagok voltak a punciján, és nem kaptam el tőle. Létezik olyan, hogy nem tudom elkapni? Már lassan 2 hete, hogy elment az orvoshoz és azóta kezeli, azt mondta az orvos hogy 3 hétig ne éljen nemi életet. Még egy picit piros neki oldalt, nagyon sokat javult mióta kenegeti. Már nagyon nem bírjuk szex nélkül.

2022. márc. 24. 21:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Biztos herpesze volt? Mert a nemi herpesz jellemzően úgy fáj, hogy egészen biztos nincsen kedve szexelni...

Amúgy meg attól, hogy nincs tüneted, simán elkapattad. Az ajakherpesszel is a lakosság 90%-a fertőzött, mégse jön elő mindenkinek. És ha egyszer elkapod, örökre megnyerted. Kicsit legyengül az immunrendszer és jönnek a hólyagok...

2022. márc. 24. 21:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, herpesze volt/van nem tudtuk folytatni, mert amint betettem neki nagyon fájt neki. Meg hólyagos is volt. Orvos is azt mondta, hogy herpesz.
2022. márc. 24. 21:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Szerinted/szerintetek 2 hét elteltével lefeküdhetünk, vagy várjunk még egy hetet?
2022. márc. 24. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Tényleg nem bírjátok ki? Van alternatív megoldás...
2022. márc. 24. 21:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát én mondjuk le sem szarom, hogy herpeszes leszel-e vagy sem, felőlem szexeljetek.
2022. márc. 24. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:
56%

Nyilván neked is ki kell kezeltetned magad ilyen esetben, különben ő is hiába kezelteti magát.

Majd szépen ping-pongoztok a fertőzéssel.

2022. márc. 24. 21:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Van aki nem hajlamos rá. Sok mindentől függ, hogy elkapod-e. Immunrendszeredtől, bőr, nyálkahártya állapotodtól, adaptív védekezéstől, mittomén.
2022. márc. 24. 21:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért ahhoz is kell gyomor, hogy az ember lefeküdjön valakivel, aki láthatóan herpeszes 🤢
2022. márc. 24. 21:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe sem jutott, hogy gumival, ha már annyira nem birtatok?
2022. márc. 26. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!