Elég antitest képződik covid után?
Figyelt kérdés
Nem volt semelyik, semennyi covid oltás, csak covid betegség. Hogyan mutatható ki, van e valamennyi antitest (ellenanyag) a szervezetben?#covid, utáni, antitest,
2022. márc. 20. 15:28
1/2 anonim válasza:
Antitest vérteszt kimutatja.
(És igen, nyilván képződik elég, bármennyire is próbálják elérni, hogy a közember ne tudja ezt.)
2/2 anonim válasza:
Egyáltalán nem "nyilván", nekem például egyáltalán nem volt antitestem másfél hónappal a gyógyulásom után, pedig piszok beteg voltam.
Az antitest teszt egyébként kizárólag a meglévő ellenanyokat ellenőrzi, a T-sejtes immunitást (hosszútávú védekezési képesség) nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!