Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Covidos lettem, mi ilyenkor a...

Covidos lettem, mi ilyenkor a teendőm?

Figyelt kérdés

Pár napja egy kisebb ünnepségen voltam két barátnőmmel. Azóta nem vagyunk jól. Lázzal kezdődött, majd izületi fájdalommal, és náthával folytatódott. MA még a doki nem engedett dolgozni menni, jövő hétfőig, mivel csúnyán köhögök. Közben kíváncsiságból vettem egy orrban elvégezhető tesztet, ami pozitív lett...

Az idős szüleimmel élek együtt, nem szeretném őket megfertőzni, igaz van 3 pfizer oltásuk, nekem is van oltásom 2 sinopharm.

Mit kell tennem ilyen helyzetben? Sajnos a doki, csak délelőtt rendelt...

2022. márc. 18. 13:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmit.Külön vonulsz tőlük és pihensz,teàzol,làzcsillapítózól.Oltva vagytok,mitől félsz?

Nem kötekedni akarok csak kérdezem.

2022. márc. 18. 13:13
 2/9 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudsz tenni semmit sem, reménykedni abban, hogy nem követi poszt-covid, mert az baromira idegesítő egy állapot.

Ne légy egy légtérben a szülőkkel!

Hétfőn, mielőtt mész a dokihoz csinálj még egy tesztet.

2022. márc. 18. 13:21
 3/9 A kérdező kommentje:
jogos, de hát senki sem szeret beteg lenni...
2022. márc. 18. 13:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hol vetted az orba túrós tesztet?
2022. márc. 18. 13:51
 5/9 anonim ***** válasza:
orrba
2022. márc. 18. 13:51
 6/9 A kérdező kommentje:
gyógyszertárban, miért?
2022. márc. 18. 13:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Semmi, semmi, csak én még lemaradtam ott, hogy tavaly nyáron a gyógyszertárakban, fogalmuk sem volt a nyáltesztről sem, csak neten lehetett rendelni.

Hová nem fejlődtek azóta. Orrbatúrós teszt is van.

2022. márc. 18. 14:06
 8/9 anonim ***** válasza:
A súlyos lefolyású covid-19-re hajlamosító rizikótényező jelenléte hiányában tüneti terápia és karantén, amit tehetsz.
2022. márc. 18. 14:11
 9/9 anonim ***** válasza:
56%
Felhívnám a háziorvost hétfőn hogy pozitív lett a teszt amit csináltál, onnantól rajta áll minden
2022. márc. 18. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!