Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » IR-esek, történt már hasonló...

IR-esek, történt már hasonló veletek ?

Figyelt kérdés

Ma reggel már éhesen ébredtem,ahogy megreggeliztem már mennem is kellet nagyra és utána úgy éreztem ,mintha nem is ettem volna.

Gyorsan ettem (úgy éreztem,mintha leesett volna a cukrom ) amit tízóraira tettem el magamnak,egy órán át jó volt de jó ideje olyan éhes vagyok mintha nem ettem volna,hangosan korog a gyomrom.

Volt veletek ilyen ?

Ebéd még bő egy óra mire ehetek.

Mi ez sosem éreztem ilyet.

Köszönöm !

(Nem volt diéta hiba tegnap ,minden ugyanúgy ettem mint az elmúlt 3 hónapban)

2022. márc. 18. 11:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nő vagy, akkor ez ciklus függő is lehet. Legalábbis nekem a ciklus végén szokott ilyen lenni, hogy hiába eszem ugyanazt, amit szoktam, ilyenkor állandóan éhes vagyok. Picit told meg a nem számolós ételeket ilyenkor, hogy telítsék jobban a gyomrodat, ha nem kell fogynod, akkor olajos magvakat pl., ha fogynod is kell, akkor pl. több zöldséget.
2022. márc. 19. 08:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm,elkaptam ezt a hányás vírust,szóval emiatt lehetett

Tegnap délután óta fekszem vagy a mellékhelyiséget látogatom,és megállás nélkül éhes vagyok

És sajnos ennem is kell,különben leesik a cukrom.

Férfi vagyok

2022. márc. 19. 09:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor jobbulást! Igyál sok folyadékot és egyél, amit bír a gyomrod, ilyenkor a diéta a kevésbé fontos.
2022. márc. 19. 09:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2022. márc. 19. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!