De, komolyan veszem, csakhogy én meg akarok halni! De sajnos, mindenki más elkapta, én nem... Hát, ilyen az én sorsom. Na, majd most talán az atom 😀
2022. márc. 16. 12:16
3/11 anonim válasza:
Leszarom a covidot a világháború küszöbén. Kétszer is voltam már, simán túléltem. Másodszorra csak véletlen derült ki egy vizsgálat során, ugyanis semmilyen tünetem nem volt. Akárcsak minden oltatlan ismerősöm. Egyedül oltottat ismerek, aki meghalt. Mi a fenének adassak be magamnak vakcinát olyan ellen, amivel a szervezetem egyedül is elbír ? Nem beszélve arról, hogy egy oltott ugyanúgy lehet covidos és fertőzni is tud. Egyetlen értelmes érvet kérek, hogy minek adassam be magamnak. Eddig még nem kaptam.
2022. márc. 16. 12:19
4/11 anonim válasza:
Jobban félek azoktól, akiknek ilyen a helyesírása, mint neked, kedves kérdező...
2022. márc. 16. 12:20
5/11 anonim válasza:
En csak a magam neveben tudok nyilatkozni. Felek a covidtol, de ugyanugy felek az oltas rovidebb vagy hosszabbtavu mellékhatasatol is, amirol meg semmit nem lehet tudni. Igyekeztem nagyon vigyazni magamra es a kornyezetemre, tehat magat a jarvanyt, a veszelyt komolyan vettem, veszem. Vegul oltas nelkul elkaptam az omikront, es ahhoz kepest konnyen megusztam, h az oltott tarsaim korulottem mennyire megszenvedtek vele. Mindenkinek masok lehetnek az indokai, h miert nem, (vagy miert) oltatja be magat. Mindket oldalt meg lehet erteni, nincs ertelme egymasnak esni emiatt, szerintem. Foleg, h szerencsere nem kotelezo az oltas.
2022. márc. 16. 12:21
6/11 anonim válasza:
Én beadattam magamnak. Az oltás előtt évente 1x voltam beteg, ősz körül kapott el mindig egy nagyobb láz 3 napra. Most meg minden második hónapban beteg vagyok, hiába tesztelnek engem meg tesztelem magam, mindig negatív az eredmény
2022. márc. 16. 12:29
7/11 anonim válasza:
3x kaptam el a covidot, nem mondom hogy kellemes volt, mert melyik nátha az, de annál súlyosabb nem volt egyik sem. Így részemről nincs mitől félnem, max az oltás mellékhatásaitól, amit most viszont munka miatt kénytelen leszek beadatni.
2022. márc. 16. 12:29
8/11 anonim válasza:
Vannak akik a vonattól sem félnek. Naponta két barom alámegy a leengedett sorompónak. Az ő dolguk.
2022. márc. 16. 12:31
9/11 anonim válasza:
Arra az oltóanyagra gondolsz, amit (-70°C-on kellett tarolni és egy fagyis kocsival, katonai kisérettel érkezett és ezt a csinnadrattát élőben közvetítette az m1. :D
Menjél már!
Az egyetlen ami az elmúlt 2 évben idegbe hozott, hogy korlátozták a szabadságomat.
Sokkal fontosabb dolgok is vannak most, például, hogy hogyan őrizzem meg a popsim feszességét és izomtömegét ("kémia" nélkül) miközben, lediétázom a zsírt a hasamról.
Vágod?
2022. márc. 16. 12:36
10/11 anonim válasza:
Mondjuk ilyen helyesírással kár is kérdezni :))
Mi átestünk rajta még a britmutánsos időszakban, jó szar volt, kb. 3 évente vagyok egyszer ilyen beteg. Akkor még nem is volt oltás itthon, csak a nyugíjasoknak.
A sok ellentmondás és dogma miatt kezdtem gyanakodva figyelni az egészet, inkább nen adattam be, mérettem antitestet, volt bőven.
Aztán csak azt látom hogy 1.5 éve mindenki folyamatosan beteg aki Pfizerrel 3x is beoltatta magát, nem tudom, hogy mi az oka, de én ezt látom a környezetemben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!