Amikor két éve először tették kötelezővé maszkot sokan miért nem akarták hordani elején?
Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 12:26
2/6 anonim válasza:
Amiert okoltak a virust a sajat privat eletuk nyomoraert amirol csak ok tehetnek.
A maszk miatt depresszios a gyerekem/nincs munkam/ment tonkre a hazassagom/lettem depresszios/rugtak ki a munkahelyemrol/...
3/6 anonim válasza:
Mert kényelmetlenséget okoz, és mert egyesek kitalálták, hogy egészségtelen a viselése (ami persze helyes viselés esetén nem igaz).
4/6 anonim válasza:
Én egész végig nem akartam hordani, de kénytelen voltam. Akár napi szinten 8 óra hosszat is egyfolytában. Nem azzal volt itt a gond, hogy most bemész ügyet intézni valahová, egy vizsgálat erejéig az orvosnál vagy egy bevásárlás idejére felhúzod, mert azt ki lehetett bírni. De minden áldott nap több óra hosszat hordani igen is rossz volt. Az ember fullasztó érzéssel volt, nem tudott koncentrálni, rendszeresen fejfájással küzdöttünk. Amúgy voltam kétszer is covidos, inkább lettem volna 2 havonta covidos, minthogy maszkot kelljen hordanom. Arról nem beszélve, hogy asztmás vagyok. Nem könnyítette meg az, hogy egész nap meleg, párás levegőt lélegeztem vissza. Rendszeresen fulladtam tőle. Míg a covidot meg se éreztem.
5/6 anonim válasza:
Mert kényelmetlen, és a hatásossága is minimum kérdéses. Szerencsére a két év alatt nem viseltem összesen 1 órát sem.
6/6 anonim válasza:
Azért nem szeretjük mert alig kapsz benne levegőt, kényelmetlen, ha szemüveges vagy bepárásodsz. Nyáron meg alapból meggyulladunk és még mellé hordjad a maszkot, fújod a meleg levegőt az arcodba. Szörnyű volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!